• Ingrasamant granulat pentru zmeura si alti arbusti fructiferi

  911598
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 25.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Ingrasamant granulat pentru zmeura si alti arbusti fructiferi - 1 kg

  Fara clor

  Sezonul activ III-VIII

  Introducere in sol

  FERTILIZANT DE ZMEURA SI ALTI ARBUSTI FRUCTIFERI

  Îngrășământ complex granular fără clor pentru fertilizarea zmeurului, murelor, plantelor din familia caprifoiului, alunilor, plantelor de fructe de pădure și tufelor de fructe de pădure.

  Recomandări de fertilizare: Încercați să fertilizați local. Aplicați îngrășământul pe sol înainte de plantarea de primăvară și de 2 până la 3 ori în timpul vegetației: primăvara la începutul vegetației, înainte de înflorire (zmeura mure), după înflorire înainte de coacerea fructelor de pădure sau a fructelor (zmeură, mure, plante din familia caprifoiului, aluni). Udați solul după ce ați terminat de fertilizat. În jurul tufișurilor, fertilizați o întindere care are lățimea coroanei ramurilor.

  Doza de îngrășământ: plante din familia caprifoiului, zmeură, mure și plante de fructe de pădure - 30-50 g/m2 plante de fructe de pădure cultivate în recipiente – 3 g/1 l de substrat (sol) tufe fructifere mature - 50-80 g/m2.

  Îngrășământ CE. Tip de îngrășământ: B.1.1. Îngrășământ mineral NPK cu magneziu, sulf și oligoelemente (bor, zinc) NPK (Mg, S) 12-12-17 (+2+35)+(B, Zn).

  Compozitie: azot (N) – 12% (azot amoniacal N-NH4 – 12%) pentoxid de fosfor (P2O5) – 12% (din care solubil in apa – 10,5%) oxid de potasiu (K2O) solubil in apa – 17% oxid de magneziu (MgO) – 2% trioxid de sulf (SO3) – 35% bor (B) – 0,02% zinc (Zn) – 0,01%.

  În cazul modificărilor fizice, proprietățile nutrienților îngrășămintelor nu se modifică. Când îngrășământul este depozitat într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui, termenul de valabilitate este nelimitat. Fraze de precauție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor (P102). Păstrați/depozitați departe de îmbrăcăminte, substanțe chimice și materiale combustibile (P220). A se proteja de umiditate și razele soarelui (P232+P410). Spălați-vă bine mâinile după manipularea cu săpun (P264). A se evita eliberarea în mediu (P273). Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție pentru față (P280).

  ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu grijă cu apă timp de câteva minute îndepărtați lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de făcut, continuați clătirea dacă iritația ochilor persistă: consultați/asistență medicală (P305+P351+P338+P337+P313).

  ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă și săpun dacă apare iritația pielii: consultați un medic (P302+P352+P332+P313).

  ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: sunați la un CENTRU TOXICOLOGIC sau la un medic dacă vă simțiți rău clătiți gura NU provocați vărsăturile (P301+P312+P330+P331).

  A se pastra la temperaturi intre +5 si +25°C. A se păstra departe de alimente, băuturi și furaje (P401).

  Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările locale (P501).

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie