• Ingrasamant organic mineral pentru fructe

  912175
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 60.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Ingrasamant organic mineral pentru fructe - 2,5 kg

  Descriere: Îngrășământ organic-mineral ‘Organic Way OM 4-3-8’ satisface toate nevoile nutriționale de bază ale plantelor, îmbogățește solul cu materie organică și stimulează activitatea microbiologică a acestuia. Fermierii știu de mult că numai solul sănătos poate produce o recoltă sănătoasă și abundentă. Materia organică este derivată din gunoi de grajd de pui compostat de origine ridicată. Îngrășământul echilibrat poate fi folosit pentru căpșuni, căpșuni sălbatice, coacăze, precum și pentru mere, pere, cireșe și alte tufe de fructe.

  Recomandări de fertilizare: Primăvara, răspândiți îngrășământul și aplicați-l pe sol la o adâncime de 10 până la 15 cm înainte de însămânțare sau plantare. Apoi aplicați îngrășământul local la o adâncime de 5 cm în coroana rădăcinii unei plante. Fertilizează nu mai mult de două ori pe lună, în funcție de maturitatea fiziologică și de nevoile nutriționale ale plantei.

  Pentru fertilizare locală: 20 până la 50 de grame per plantă.

  Pentru fertilizare aleatorie: 100 până la 300 de grame pe 1 m². Utilizați o doză mai mare de îngrășământ pentru solurile ușoare (nisipoase) și o doză mai mică de îngrășământ pentru solurile grele (argiloase). După fertilizare, udați din abundență.

  Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea cu biostimulatori de sol sau îngrășăminte microbiologice.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie