• Insecticid Anti Furnici Fastion - 50 GR.

  IFTFASTION50GR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 19.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Fastion Granule este o momeala insecticida granulara ce contine 0,05% imidacloprid pentru controlul furnicii de gradina (Lassius niger), precum si a altor specii de furnici.

   

  Substanta activa: Imidacloprid 0.05% (0.5g/kg)

  Formulare: GR (granule)

 • Descriere produs

  Fastion este o momeala insecticida granulara ce contine 0.05% imidacloprid pentru controlul furnicii negre de gradina (Lassius niger), precum si al altor specii de furnici; se utilizeaza pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor.

  Granulele de momeala au la baza zaharul, iar furnicile se vor hrani din ele si, in acelasi timp, il vor cara in musuroi, pentru hrana intregii populatii a coloniei. Astfel, furnicile vor muri in musuroaiele lor, de aceea este foarte probabil a nu se gasi furnici moarte, vizibile cu ochiul liber. Ceea ce se va observa, cu siguranta, in câteva zile de la tratament este o scadere (pâna la disparitia totala) a activitatii coloniei.

  Eradicarea completa a coloniei poate lua 2-3 saptamâni, in functie de conditiile specifice ale fiecarei.locatii. Oricum, in cazul in care nu se intâmpla evenimente exceptionale ca o reinvazie din vecinatatile netratate sau o infestare extrem de masiva, pe suprafete foarte mari, greu controlabile, tratamentul cu Fastion asigura mentinerea sub control a suprafetelor tratate pentru o perioada de aproximativ 2 luni.

   

  Mod de utilizare:

  Fastion se va imprastia cu precadere in afara (outdoor) de-a lungul traseelor de circulatie ale furnicilor (in general, extrem de clar stabilite) si in zonele in care se observa cu ochiul liber intrari in musuroaie ca pe terase, alei, zone pavate si alte cai de acces din jurul locuintelor, in zona garajului si a dependintelor casnice.

   

  Pentru o eficacitate maxima Fastion va trebui plasat in crapaturi si/sau in zonele in care activitatea furnicilor este evidenta. Daca puteti identifica mai multe intrari, impartiti cantitatea in mod egal.

   

  Plasati granulele, preferabil, in zone protejate de ploaie. Daca totusi zona care impune tratamentul nu poate fi ferita de ploaie, efectuati tratamentul cu minim 24 de ore inainte de prognozarea unei potentiale ploi. Daca, totusi, ploua in mai putin de 24 de ore de la efectuarea tratamentului sau zona tratata este puternic umezita (roua, etc), refaceti tratamentul. Daca musuroaiele sunt usor vizibile, plasati granulele de produs exact in zonele lor de intrare.

  Plasati granulele in locuri greu accesibile pentru copii, animale de casa si pasari.

   

  Doza recomandata: 8 grame/musuroi, la fiecare tratament.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie