• Insecticid Foval Gel - 5 gr.

  IFTFOVAL5GR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 25.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Foval este un insecticid eficient gata-de-utilizare împotriva gândacilor (nimfe şi adulţi) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa şi Americana Periplaneta. Se poate aplica usor datorita recipientului sub forma de seringa.

  Substanta activa: Imidacloprid 2,15%

  Formulare: Momeala sub forma de gel.

 • Descriere produs

  Foval este un insecticid eficient gata-de-utilizare împotriva gândacilor (nimfe şi adulţi) din speciile Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa şi Americana Periplaneta. Se poate aplica usor datorita recipientului sub forma de seringa.

   

  Substanta activa: Imidacloprid 2,15%

  Formulare: Momeala sub forma de gel.

   

  Foval gel pentru gândaci este uşor de utilizat , se aplică cu precizie datorită modului de ambalare (seringă). Este apetisant şi cu o putere mare de atracţie, garantând astfel o eficienţă maximă în combaterea gândacilor de bucătărie.

  Produsul poate fi utilizat pentru controlul dăunătorilor în locuinţe, cinematografe, şcoli, spitale, barăci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, în general, industria alimentară .

   

  Mod de actiune:

  Foval este uşor de utilizat , se aplică cu precizie datorită modului de ambalare (seringă). Este apetisant şi cu o putere mare de atracţie, garantând astfel o eficienţă maximă în combaterea gândacilor de bucătărie. Primii gândaci mor în următoarele ore de la ingestie care, pe cât posibil , vor trebui lăsaţi în acelaşi loc, deoarece speciile de gândaci se hrănesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morţi creând un efect de „ cascadă” care exinde activitatea produsului Foval. În condiţii normale acţiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni. Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandăm repetarea tratamentului la 1-2 săptămâni.

   

  Mod de utilizare:

  Inspectaţi cu atenţie înainte de aplicare, pentru a verifica starea de infestare şi identificaţi locurile în care sunt prezenţi dăunătorii. Trataţi local, în locurile unde dăunătorii sunt prezenţi mai precis în locuri greu accesibile cum ar fi: în interiorul aparatelor de uz casnic şi a aparatelor electronice (frigidere, aragaze, maşini de spălat rufe, calculatoare, CD playere, instalaţii electrice), în locuri calde şi umede ( băi, bucătării, chiuvete, conducte de apă, cuptoare, puncte de colectare a deşeurilor etc.) precum şi în locuri întunecate , unde sunt crăpături în perete sau în podea.

  Dozele de utilizare impotriva daunatorilor din speciile:

  • Blattella germanica(Gândacul auriu) şi Supella longipalpa (Gândacul de mobilă), se aplică în funcţie de gradul de infestare : picături de gel , de maxim 0,04 gr.( diametrul unei picături este de aproximativ 4 mm) 1-4 picături.
  • Blatta orientalis (Gândacul negru) si Periplaneta americana (Gândacul american), se aplică în funcţie de gradul de infestare: picături de gel , de maxim 0,04 gr. (diametrul unei picături este de aproximativ 4 mm) 2-6 picături.

   

  Specificatii:

  Tip produs

  Insecticid DDD

  Producator

  Adama

  Denumire

  Foval Gel

  Substanta activa

  Imidacloprid

  Formulare

  Gel – gata de utilizare

  Ambalaj activa

  5 gr.

  Mod de aplicare

  Aplicare directa

  Insecte combatute

  Blattella germanica

  Blatta orientalis

  Supella longipalpa

  Americana Periplaneta.

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie