• Insecticid granulat anti muste Imidajet 10g

  000007
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 8.34 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Odată cu sosirea verii şi implicit cu temperaturile mai ridicate, trebuie să ne confruntăm şi cu neplăcerile cauzate de sezonul cald, şi anume apariţia muştelor. Vremea frumoasă este potrivită pentru activităţile în aer liber, pentru lucrările agricole şi pentru grădinărit. Însă vremea caldă este propice şi pentru apariţia insectelor. Muştele, ţânţarii, purecii şi gândacii de bucătărie sunt insecte care prefera anotimpul cald, iar o infestaţie în locuinţe, în spaţiile publice sau chiar în spaţiile industriale nu este deloc ceva neobişnuit, însă nici prea plăcut pentru mulţi dintre noi.

  Muştele sunt purtătoarele a peste 100 de agenţi patogeni, inclusiv Salmonella, E.coli sau stafilococul. Aceşti agenţi pot provoca boli grave atât pentru oameni, cât şi pentru animale, printre acestea numărându-se febră tifoidă, dizenteria bacilară sau hepatită. Pentru a preveni o infestaţie a muştelor, cel mai bine este să asigurăm în primul rând curăţenia spaţiului, indiferent că este vorba despre o locuinţă sau despre un spaţiu public. Muştele sunt atrase în general de substanţele aflate în descompunere, dar şi de fructele coapte şi de substanţele zaharoase. La fel de important este să folosim plase anti-insecte la ferestre şi la uşi în cazul în care le lăsăm deschise, pentru că altfel muştele şi alte tipuri de insecte vor fi atrase cu uşurinţă în interior.

  În cazul în care avem deja de-a face cu o infestaţie cu muşte, cea mai bună metodă de combatere a acestora se realizează în două etape: control şi eradicare. Pentru a controla infestaţia de muşte, trebuie să ştim cu ce tip de muşte aveam de-a face, pentru că acestea au locuri” preferate” diferite. De exemplu, musca de casă prefera coşurile de gunoi sau hrana aflată în descompunere, pe când muşcă de fructe prefera berea care fermentează, legumele, fructele, hrana pentru animale sau chiar şi scurgerile lăsate de diferite aparate electrocasnice (aragaz, frigider etc.) Aceste surse care favorizează înmulţirea muştelor se pot afla chiar şi la 500-800 metri de locuinţa, aşa că este important să nu ne limităm doar la spaţiul ca atare, pentru a le elimina. Dup ace s-a realizat impecabil etapa menţionată anterior, respectiv cea a curăţeniei, trebuie să aplicăm un insecticid care să omoare muştele. Imidajet, sunt nişte granule care se dizolvă în apă călduţă şi se aplică prin pulverizare în diferite zone, în special în cele în care există o infestare a muştelor. În general produsul se aplică pe zone calde precum: suprafeţele calde şi însorite ale pereţilor, stâlpilor, ramele ferestrelor, ţarcuri de separare ale animalelor. Este nociv o dată intrat în contact cu pielea, şi trebuie să fiţi atenţi să nu aplicaţi pe suprafeţe accesibile copiilor, sau animalelor de companie.

  Utilizare:

   - Granulele se dizolva in apa calduta (10g / 100 ml apa), doza pentru 2 mp, aplicata prin pulverizare in mai multe locuri.

   - Sub foma de pasta, prin dizolvarea a 10g de produs in 10 ml de apa calduta pentru o suprafata de 4 mp, aplicata cu pensula din loc in loc, dupa 15 minute, in benzi de circa 15cm.

  Produsul se aplica pe suprafete calde si insorite ale peretilor, stalpilor, ramelor ferestrelor, etc.

  Remanenta: 4-6 saptamani de la aplicare.

  Nu se va aplica pe alimente. Dupa utilizare se spala maine cu apa si sapun.

  Produsul contine BITREX (agent amar) cu rolul de a preveni ingerarea de catre copii.

  Contine: 10G

  Substanta activa: 100g / Kg

  Imidacloprind 10%WG Z-9

  Tricosen (27519-02-4)

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie