• Insecticid K-othrine SC 25 FLOW - 100 ml

  59447740
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 65.50 lei
  indisponibil
 • Descriere produs

  Caracteristici cheie si beneficii:

  · Insecticid cu spectru larg si eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al tuturor insectelor daunatoare comune

  · Formularea Flow ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare (contine solvent intr-o cantitate neglijabila si nu este inflamabil)

  · Are fotostabilitate mare, toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate si este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare

  · Activitate biocida si timpi de actiune (eficacitate) : produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si o eficacitate de 100% pentru musca de casa (Musca Domestica) si gandacul de bucatarie (Blatella Germanica) cu un timp de actiune de 45 min, respectiv 48 ore.

  · Aplicarea amestecului trebuie facuta cu ajutorul unei pompe cu presiune scazuta, avand grija ca aplicarea sa fie uniforma, pe toata suprafata ce trebuie dezinfestata.

  · Dupa aplicare in interior, se recomanda, pe cat posibil, limitarea accesului in perimetrul tratat timp de 4-6 ore, interval necesar pentru consumarea efectului biocid al produsului insecticid. Incinta tratata se aeriseste timp de cel putin 12 ore.

  · Tratamentul este indicat a fi repetat o data la 7 zile, doar daca eradicarea infestarii nu a fost de 100%. Altfel, tratamentul urmator se efectueaza la nevoie, dar nu mai multe de 6/an.

  Unde se foloseste:

  - in exterior, in dezinsectiile sezoniere pentru combaterea insectelor daunatoare si generatoare de disconfort din mediul urban: parcuri, cartiere de locuinte, artere de circulatie, zone de agrement, curti interioare, spatii deschise cu prezenta umana,

  - in interiorul incintelor locuite sau industriale (locuinte, birouri, hoteluri, scoli, spitale, unitati de alimentatie publica, unitati militare, cinematografe si locuri publice in general; ferme, depozite, instalatii industriale; nave, avioane si mijloace de transport in general; depozite de deseuri, deversari, etc.) pentru combaterea, in special, a insectelor zburatoare: muste, tantari, molii, viespi, dar si a paianjenilor, gandacilor de casa, furnicilor, puricilor.

  CARACTERISTICI GENERALE

  Tip produs Insecticid
  Pentru Gandaci Furnici Tantari Muste Molii Paianjeni Capuse Plosnite Viespi Purici
  Forma/Textura Lichid
  Recomandat pentru incaperi pana la 70 m²
  Proprietati Fara miros
  Numar bucati 1
  Culoare Alb/ transparent

  DIMENSIUNI

  Capacitate 100 ml
  Greutate 100 g

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie