• Descriere produs

  INSECTICID - ACARICID DEDICAT UTILIZĂRII CASNICE

  Insecticid concentrat cu Etofenprox 300g/l.
  MOD DE UTILIZARE:
  Pulverizare suprafete:
  Amestecati 50ml de produs in 5l de apa. Pulverizati toate locurile frecventate de insecte (pereti, pardoseli, tocurile geamurilor, covoare). Cantitatea de produs necesara pentru 100m2 este de 50l. nu este necesar sa umeziti suprafetele. Aplicarea unei usoare pelicule  uniform repartizata este suficienta. Aerisiti incaperea in timpul tratamentului si foarte bine inainte de reocuparea ei.

  Tratarea incaperilor:
  Ultilizati 200 ml de produs pentru a trata 1000m3 ( trebuie sa fie diluat 25% in apa). Eliberati zona care urmeaza sa fie tratata si lasati sa actioneze intre 4 si 6 ore pentru un efect optim. Aerisiti bine inainte de a reocupa incaperea. Se recomanda 2h 30’ in functie de nivelul de ventilatie posibil. Ca in cazul oricarui volum de prelucrare, purtarea unui combinezon de unica folosinta , masca panoramica, manusi si cizme sunt obligatorii.
  Tratarea suprafetelor:
  Utilizati intre 30 si 60 ml de produs la hectar, diluat 25% in apa. Insectele sunt omorate rapid iar efectul se pastreaza mai multe saptamani.

  Precautii:
  Evacuati persoanele si animalele (inclusiv acvariile si teraniile) si produsele alimentare din zona care urmeaza sa fie tratata. Este recomandat sa purtati manusi si sa va spalati pe maini dupa fiecare utilizare. Feriti aparatele electronice si cu suprafete sensibile si efectuati un test intr-o zona ascunsa inainte de aplicarea tratamentului. Curatati echipamentul utilizat dupa fiecare aplicare. A nu se lasa la indemana copiilor si animaleler domestice. A se pastra in amabalajul original.

  NU REFOLOSITI AMBALAJUL!.
  ELIMINATI PRODUSUL RAMAS NEUTILIZAT SI AMBALAJUL ACESTUIA  CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE( IN CENTRE SPECIALE DE COLECTARE A DESEURILOR TOXICE)!
  NU ELIMINATI REZIDURILE IN CANALIZARE SAU IN APELE CURGATOARE. PENTRU INSTRUCTIUNI DE PRIM AJUTOR, CONTACTATI CENTRELE ANTI OTRAVIRE CELE MAI APROPIATE!

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie