• Luna Experience 400 SC - 10 ml

  IFTLUNAEXPERIENCE10ML
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 10.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Luna Experience 400 SC este fungicid pentru combaterea bolilor la Mar, Par, Samburoase, Vița de Vie, Varza, Praz, Morcov.

  Substante active: fluopiram 200 g/l si tebuconazol 200 g/l .

  Formulare: suspensie concentrata (SC).

 • Descriere produs

  Luna Experience 400 SC este fungicid pentru combaterea bolilor la Mar, Par, Samburoase, Vița de Vie, Varza, Praz, Morcov.

  Substante active: fluopiram 200 g/l si tebuconazol 200 g/l .

  Formulare: suspensie concentrata (SC).

   

  Luna Experience 400 SC este fungicid pentru combaterea bolilor la Mar, Par, Samburoase, Vița de vie, Varza, Praz, Morcov.

  Fluopiram - Noua substanță activă are proprietăți sistemice și translaminare, fiind foarte eficace asupra unui spectru larg de patogeni în tratamente preventive.

  Tebuconazol - Are acțiune sistemică și prezintă proprietăți preventive, curative și uneori eradicative, care conferă un spectru larg de activitate. Sunt protejate frunzele, lăstarii, florile și organele fructifere.

   

  Mod de utilizare Luna Experience 400 SC:

  Mar si par: se efectueaza 1 tratament pe sezon, la avertizare, incepand cu faza de butoni florali vizibili, dar inchisi, pana la faza de coacere a fructelor pentru consum (0,75 L/ha in 1000-1500 l apa sau 250 ml produs comercial/mch*/ha).

  Timp de pauza: 14 zile. (*mch = metru inaltime coroana; 250 ml x 3 m = 750 ml produs comerciaL/ha).

  Boli combatute: Rapan (Venturia inaequalis), Fainare (Podosphaera leucotricha), Boli de depozit (ex. Gleosporium spp., Penicilium expansum, Monilia fructigena, Botrytis cinerea)

  Prun, cires, visin, cais, piersic si nectarin: 0,5 L/ha in 1000 l apa sau 200 ml produs comercial/ mch**/ha. Se efectueaza 1 tratament pe sezon, incepand cu faza de buton alb (BBCH-59) pana in faza de fructe coapte pentru recoltare. Timp de pauza: 7 zile.

  Boli combatute: Monilioze (Monilinia laxa si Monilinia fructigena), Patarea rosie a frunzelor de prun (Polystigma rubrum)

  Vita de vie: se recomanda a se utiliza pentru max. 2 tratamente efectuate atat inainte, cat si dupa inflorit (de la inflorescente vizibile BBCH 53 pana la inmuierea boabelor BBCH 85). Interval minim intre tratamente: 12 zile. Timp de pauza 35 zile. Cantitatea de solutie este de 800-1000 L/ha. Tratamentul nu influenteaza procesul de vinificatie si calitatea vinului.

  Boli combatute: Fainare (Uncinula necator)

  Varza: se recomanda a se utiliza pentru 1 tratament pe sezon, de la inceputul formarii capatanii (BBCH 40) pana la formarea completa a capatanii (BBCH 49). Timp de pauza: 21 zile. Cantitate de solutie: 300 - 800 L/ha.

  Boli combatute: Alternaria brassicae, Mycosphaerella brassicicola

  Praz: se recomanda a se utiliza pentru 1 tratament pe sezon, de la inceputul ingrosarii frunzelor bazale (BBCH 40) pana la atingerea lungimii si diametrului specifice varietatii (BBCH 49). Timpul de pauza: 21 zile. Cantitatea de solutie utilizata este de 200 – 700 L/ha.

  Boli combatute: Alternaria porri, Puccinia allii

  Morcov: se recomanda a se utiliza pentru cel mult 2 tratamente efectuate de la inceperea extinderii radacinilor (BBCH 40) pana cand radacina a ajuns la dimensiunea si forma specifica varietatii (BBCH 49). Intervalul minim intre tratamente este de 14 zile, iar timpul de pauza 14 zile. Cantitatea de solutie utilizata este de 200-800 L/ha.

  Boli combatute: Alternaria dauci, Erysiphe heraclei

   

  Tip produs

  Fungicide

  Producator

  Bayer

  Substanta activa

  Fluopiram
  Tebuconazol

  Ambalaj

  10 ml

  Cultura

  Mar
  Par
  Prun
  Cires
  Visin
  Cais
  Piersic
  Nectarin
  Vita de vie
  Varza
  Praz
  Morcov

  Actiune produs

  Sistemica
  Preventiva
  Curativa

  Boli combatute

  Fainare
  Rapan
  Boli depozitare
  Monilioza
  Patarea rosie
  Patarea alba
  Alternarioza
  Rugina

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie