• Otrava sobolani Jade parafina 10kg (ceara 10gr)

  JP10KG
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 403.31 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Otrava sobolani Jade parafina 10kg (ceara 10gr)

  Subsţanta activa: Bromadiolone 0.005% - CAS 28772-56-7; CE 249-205-9

  Categoria de utilizatori: Non-profesionali (populatie).

  Indicatii:
  Momeala sub forma de pasta verde, gata de utilizare.
  Utilizare pentru controlul rozatoarelor (soareci si sobolani). Produsul se utilizeaza in interiorul si in jurul cladirilor  pentru protectia sanatatii publice, a materialelor si produselor depozitate. Are efect letal intarziat pentru ca rozatoarele sa nu devina suspicioase si astfel pot fi distrusi toti soarecii si sobolanii. Este ideal pentru locurile umede si industria agro-alimetara.

  Măsuri de precautie în perioada depozitării, utilizării:
  Momeala se plaseaza în containere de otravă rezistente Ia forţare  pentru a minimiza riscul de consum şi otrăvire  al animalelor de companie  şi a altor animale care nu sunt specii ţinta. Ambalajele  cu otravă  trebuie asigurate şi amplasate în zone inaccesibile, animalelor de companie şi animalelor care nu sunt specii tinta. Depozitaţi într-un  loc răcoros, uscat, bine aerisit. Depozitaţi produsul biocid  încuiat  în ambalajul original, închis bine si ferit de animalele de companie. Nu este clasificat ca fiind  periculos pentru transport. Nu  aplicati  în   zone în  care alimentele/hrana, instrumentele alimentare sau suprafeţele de prelucrare a alimentelor pot intra în contact sau pot fi contaminate de către  produsul biocid.  Acces controlat  pentru animalele  domestice  si  animalele  de companie (in special cainii si pisicile).

  Doza de aplicare exprimată în unităţi metrice:
  Sobolani (adulti si tineri): se plaseaza 90 - 100g (9-10 pliculete) de momeala in amplasamente acoperite, rezistente la deschidere fortata, distantate intre ele la 10m (5m in zone cu infestare puternica) in zonele in care sobolanii sunt activi. Soareci de casa (adulti si tineri): se plaseaza 20 - 30g (2-3 pliculete) de momeala in amplasamente acoperite, rezistente la deschidere fortata, distantate intre ele la 5m (3m in zone cu infestare puternica) in zonele in care soarecii sunt activi.

  Mortalitatea rozatoarelor:
  4-5 zile de la ingestie.

  Fraze de siguranta:
  P I02 - A nu se lăsa Ia îndemâna copiilor.
  P I03- Citiţi eticheta  înainte de utilizare.
  P220-  A se păstra/depozita departe de alimente, bauturi si hrana animalelor.
  P270-  A nu mânca, bea sau fuma în timpul utilizării produsului.
  P273 - Evitaţi dispersarea în mediu.
  P30 1 +3 1 0 - ÎN CAZ DE ÎNGHITIRE: sunaţi imediat Ia un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau un medic.
  P404+405 - A se depozita într-un recipient închis. A se depozita sub cheie.
  P50 I- Eliminaţi conţinutul/recipientul prin incinerare.
  In timpul tuturor operatiilor de control, a se colecta corpurile  sobolanilor morti, resturile de otrava nefolosite sau orice fragmente de otrava gasite la distanta de amplasamentul de aplicare  in vederea minimizarii riscurilor de consum si otravire a copiilor, animalelor de companie/domestice si altor animale netinta. A se depozita intr-un loc racoros, uscat, bine aerisit. A se depozita incuiat, in containerul original, inchis bine.
  Controlul expunerii umane: A se purta manusi adecvate. A nu manca, bea sau fuma in timpul utilizarii. A se  spala mainile si fata dupa aplicarea si folosirea produsului.
  Instrucţiuni de prim-ajutor şi sfaturi medicale: General : in caz de accident, suspiciune de expunere sau inrautatirea starii generale, se solicita consult medical (aratand eticheta, daca este posibil).
  Ingestie : a se solicita consult medical de urgenta. Contact cu pielea : a se spala cu apa si sapun. A se inlatura si spala imbracamintea contaminata. Contact cu ochii: a se indeparta lentilele de contact, dupa caz si a se clati ochii lent cu apa timp de 5-20 minute. A se solicita consult medical de urgenta.
  Nota pentru medic: antidot- Vitamina K I - sub supraveghere medicala.

  Măsuri de  precauţie în perioada  utilizării:
  A se evita orice expunere inutila, in special a se evita ingerarea. A nu se aplica in zonele in care alimentele / hrana, ustensilele alimentare sau suprafetele de prelucrare a alimentelor pot intra in contact cu / sau pot fi contaminane de catre produs.
  Cutiile  cu otrava trebuie asigurate si amplasate in zone inaccesibile copiilor si animalelor de companie si animalelor netinta . 

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie