• Pachet Radial Extra 3 In 1 (10 ARI)

  pacradial10ari759
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 50.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Pachet complet pentru erbicidare porumb pentru 10 ari.
  Acesta contine:
  Radial Extra 100 ml - 1 bucata;
  Compas Super 50 ml - 1 bucata;
  Solfert 20-20-20+ME 100 grame - 2 bucati;

   

  RADIAL EXTRA este un erbicid cu un conţinut de 60 g/l nicosulfuron, sub formă de suspensie uleioasă OD-formulare imbunatatita cu eficienta ridicata si in contidii de seceta, aplicatre foliara, destinat pentru combaterea pirului târâtor şi a buruienilor anuale monocotiledonate. Produsul este destinat pentru utilizare cu pulverizatoare de câmp autopropulsate sau pentru tractoare

  Acţiunea asupra buruienilor: RADIAL EXTRA este un erbicid selectiv, cu acţiune sistemică, preluat preponderent de frunze şi transportat rapid în plantă, care cauzează inhibarea creşterii şi dezvoltării acesteia. Dezvoltarea buruienilor este inhibată la scurt timp după tratament, urmat de o decolorare treptată a plantelor. Buruienile mor complet după 20-25 de zile după tratament. Vremea caldă şi umedă accelerează acţiunea produsului, iar cea răcoroasă şi uscată poate să o amâne. Doza de 0,5-0,7 l/ha: pentru combaterea buruienilor monocotile anuale, mohor, iarba barboasa, costreiul din samanta şi a pirului târâtor.

  Utilizare: Porumb: Termen de aplicare: A se efectua tratamentul devreme după emergenţe în faza de 2-8 frunze de porumb. Numărul maxim de tratamente în perioada de vegetaţie: 1.

   

  Cantitatea recomandată de apă: 200-300 l/ha. Pulverizarea recomandată: cu stropi medii.

   

  Atenţie: Doza produsului trebuie ajustată în funcţie de faza de dezvoltare a buruienilor şi cantitatea acestora pe câmp. O doză mai mică se aplică pe buruienile mai puţin crescute, în primele faze de dezvoltare şi când infestarea este mai mică, iar o doză mai mare se aplică atunci când buruienile sunt avansate în dezvoltare, şi în caz de o infestare puternică. Din cauza posibilităţii de apariţie a simptomelor de fitotoxicitate asupra unor soiuri de porumb (în special soiuri noi), înainte de aplicarea produsului RADIAL EXTRA pe aceste soiuri, se recomandă efectuarea pe fiecare cultură a unui tratament de probă pentru a verifica dacă nu apar semnele de deteriorare a plantelor, sau contactarea cu un consilier sau reprezentant al deţinătorului autorizaţiei.

   

  COMPAS SUPER este un erbicid selectiv si sistemic, se prezinta sub forma de concentrat solubil (SL) de culoare brun roscat, cu miros caracteristic. .
  Mod de actiune: Substanta activa dicamba 480, este absorbita rapid prin frunze si radacini si translocata in intreaga planta.
  Spectru de combatere: Combate buruienile dicotiledonate (frunza lata) anuale si perene, cat si buruienile rezistente la Sare DMA.
  Mod de aplicare: Este omologat la cultura de porumb in doza de 0.5 litri/ha. Produsul se aplica la porumb in faza de 4-6 frunze, cand buruienile sunt mai mici, in stadiu de 2-3 frunze si se afla in stadiu de crestere activa.

  Volumul de solutie este de 200-300 litri apa/hectar.

  Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectie a plantelor si ingrasamintelor foliare. Pentru o
  folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test de compatibilitate pe o suprafata mica înainte de utilizare.
  Nu se face tratamentul pe vant puternic, deoarece poate indrepta solutia spre plante de cultura sensibile cum ar fi: floarea soarelui, sfecla de zahar, pomi, legume, struguri. Nu aplicati produsul cand temperatura este sub 10 si peste 28 grade Celsius. Nu se aplica la culturile de porumb dulce si porumb de floricele. Nu se aplica daca cultura este sub stres provocat de seceta sau de umiditate.

   

  SOLFERT 20-20-20 + ME este un îngrăşământ de amestec tip NPK cu oligoelemente, solid, total solubil în apă, cu aplicare în toată perioada de vegetaţie până la maturare. Prin compoziţia sa completă şi echilibrată asigură, un echilibru nutriţional stabil încă din primele stadii de dezvoltare aplantelor.

  Compozitie chimica:

   

  Azot total (N): 20%
  Azot nitric: 5,7%
  Azot Amoniacal: 3,9%
  Azot ureic: 10,4%
  Pentoxid de fosfor (P2O5): 20%
  Oxid de potasiu (K2O): 20%

  Microelemente:

   

  Bor (B): 0,01%
  Cupru (Cu) chelat cu EDTA: 0,0055%
  Fier (Fe) chelat cu EDTA: 0,05%
  Mangan (Mn) chelat cu EDTA: 0,025%
  Molibden (Mo): 0,035%
  Zinc (Zn) chelat cu EDTA: 0,0075%

   

  Efecte:
  • Stimulează dezvoltarea radiculară şi vegetativă;
  • Activează transportul elementelor nutritive;
  • Întăreşte capacitatea de adaptare a plantei la condiţii de stres;
  • Îmbunătăţeşte calitatea şi cantitatea producţiei;
  • Îmbunătăţeşte diferenţierea organelor de rod;
  • Reduce timpul de maturizare al plantei.

   

  Recomandări, aplicare:
  Se foloseşte fie prin stropiri foliare fie prin fertigare. Pe timp secetos, la culturile de câmp se vor folosi volume maxime de apă recomandate la hectar pentru prepararea soluţiilor de stropit. Dozele se calculează şi în funcţie de producţia prognozată, condiţiile de mediu şi componenţa solului în elemente nutritive.

  Compatibilitate:

  Produsul SOLFERT 20-20-20 + ME este compatibil cu majoritatea pesticidelor. Pentru o mai mare siguranţă, se va consulta lista de compatibilităţi şi se va face un test.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie