• Programator Mecanic Pentru Udat Gradina

  IFT635156
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 26.50 lei
  indisponibil
 • Descriere produs

  Programatorul Mecanic Pentru Udat Gradina este este prevazut cu un ceas care poate fi setat pana la 2 ore, din 10 in 10 min, pentru oprirea apei intr-o instalatie, economisind astfel apa si implicit banii. Este foarte usor de montat si este destinat udarii suprafetelor de teren cultivate cu plante, gradinilor, peluzelor, serelor, curtilor interioare, etc.
 • Descriere produs

  rogramatorul Mecanic Pentru Udat Gradina este este prevazut cu un ceas care poate fi setat pana la 2 ore, din 10 in 10 min, pentru oprirea apei intr-o instalatie, economisind astfel apa si implicit banii. Este foarte usor de montat si este destinat udarii suprafetelor de teren cultivate cu plante, gradinilor, peluzelor, serelor, curtilor interioare, etc.

   

  Programatorul Mecanic Pentru Udat Gradina se interpune intre robinetul de alimentare cu apa si furtunul pentru udat gradina. Nu necesita baterii sau alimentare cu electricitate si se progameaza usor, rasucind cadranul gradat in sensul sagetilor. Nu rasuciti cadranul gradat in sens invers sagetilor!

  Se activeaza manual si opreste curgerea apei prin instalatie dupa intervalul de timp programat.

  Conectarea la robinet se face prin filet interior 3/4" (sau 1"), iar conectarea la furtun prin cupla-rapida sau filet exteror 3/4". La conectare respectati sensul de curgere.

   

  Programatorul Mecanic Pentru Udat Gradina este numai pentru apa. Nu este pentru uz alimentar!

  Inainte de a-l depozita, scurgeti-l de apa si curatati-l pe exterior. Cand strangeti furtunul nu-l striviti si nu-l rasuciti. Se va pastra intr-un loc ferit de actiunea indelungata a factorilor atmosferici si departe de sursele de caldura.

  Domeniul de temperatura in care poate fi utilizat: -5*C la +60*C. Presiunea maxima 5 bar.

   

  Specificatii:

  Tip Ambalaj:

  Blister

  Ambalare Cantitate:

  1/48 BUC

  Dimensiune:

  19x9x16 cm/BUC

  Masă:

  0,18 kg/BUC

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie