• Roundup Classic Pro - 100 ML

  IFITO1583146213607142_610
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 17.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Roundup Classic Pro este un erbicid total, sub forma de lichid limpede, omogen, de culoare usor galbuie, cu miros caracteristic.

  Substanta activa: 360 g/l glifosat sub forma de sare de potasiu 441 g/l.

 • Descriere produs

  Descriere Roundup Classic Pro este un erbicid total neselectiv, de culoare usor galbuie, care combate un spectru larg de buruieni anuale si perene cu posibile utilizari la toate culturile agricole.

  Este concentrat solubil in apa si se prezinta sub forma de lichid limpede, de culoare usor galbuie, cu miros caracteristic.

  Mod de actiune: Combate buruieni mono si dicotiledonate, inclusiv Sorghum halepense din rizomi din culturile de porumb (inainte de recoltare), cereale paioase (dupa recoltare), plantatii pe rod de mar, prun si plantatii de vita de vie, buruieni anuale si perene situate pe caile ferate si terenurile necultivate.

  Actiunea sistemica a lui Roundup Classic Pro ii permite translocarea rapida in radacini (rizomi si stolomi) asigurand astfel distrugerea rapida a buruienilor. Primele simptome vizibile care apar la buruieni dupa aplicarea Roundup Classic Pro sunt ofilirea frunzelor, urmata de ingalbenirea acestora. Prin fixarea in sol a substantei active din Roundup Classic Pro in aproximativ 6 ore de la aplicare, in conditii normale de utilizare, dispare riscul de aparitie a efectelor nedorite asupra culturilor urmatoare.

  Timp de pauza: Perioada de asteptare dupa aplicarea produsului inainte de semanat/plantat, este de minimum 1 zi, in cazul infestarii terenului cu buruieni anuale si de minimum 5 zile, in cazul infestarii cu buruieni perene. La aplicarea inainte de recoltare, timpul de pauza este de minimum 7 zile de la utilizare. Aplicarea se realizeaza cand umiditatea boabelor este sub 30%. Nu permiteti accesul animalelor in zonele tratate, cel putin 5 zile dupa aplicare.

  Mod de utilizare: Aplicarea Roundup Classic Pro este recomandata pentru buruienile monocotiledonate perene cand acestea au suficienta suprafata foliara si se afla intr-un stadiu intens de crestere (Agropyron Repens 20-30 cm, Sorghum halepense 40-50 cm). Pentru buruienile dicotiledonate perene, aplicarea este recomandata aproape de perioada de inflorire sau la stadiul de rozeta pentru Cirsium Arvense. Pentru buruienile monocotiledonate si dicotiledonate anuale, aplicarea este recomandata cand plantele au cel putin 2-6 frunze.Pentru terenurile necultivate, se recomanda aplicarea produsului la emeregenta deplina a buruienilor sau inainte de alungirea tulpinii. Aplicarea inainte de semanat/plantat a produsului, se recomanda cand buruienile au 5-10 cm. Se umple rezervorul pulverizatorului 2/3 adaugand progresiv produsul si agitand, apoi se completeaza cu volumul de apa. Pentru dozele indicate in tabel, se utilizeaza un volum de apa de 100-150 l/ha. Se va prepara numai cantitatea de solutie necesara pentru aplicarea curenta. Aplicarea prin pensulare: se folosete un amestec de o parte Roundup Classic Pro si 2.75 parti apa.

  Precautii: - Nu se aplica pe partile verzi ale plantelor de cultura, decat in cazul cand se doreste curatirea completa a terenului; - Nu se aplica pe buruieni imbatranite sau in curs de uscare; - Produsul nu se poate pastra, prepara sau administra utilizand rezervoare galvanizate, deoarece poate forma un amestec de gaze foarte inflamabil; - Ne se utilizeaza agitatoare mecanice pentru a nu provoca spumarea excesiva. - Dupa utilizare, echipamentele se spala bine cu apa pentru a preveni coroziunea. - Nu se aplica Roundup Classic Pro pe culturile destinate producerii semintelor. Plante tratate: Ceapa, Praz, Fasole, Cereale paioase, Grau, Orz, Ovaz de toamna, Rapita, Gulii, In, Mazare, Mustar, Sfecla de zahar, Nap, Mar, Prun, Vita de vie, Miristi, Paduri, Pasuni, Pepiniere silvice, Vegetatie de agreement, Cai ferate si terenuri necultivate. Buruieni combatute: buruieni anuale, buruieni perene, buruieni monocotiledonate, buruieni dicotiledonate, buruieni lemnoase.

  Momentul aplicarii: Postemergent Mod de administrare: Pulverizare foliara, pensulare, injectare tulpini, aplicare pe trunchi Cultura Momentul aplicarii Doza Porumb Postemergent (inante de recoltare) 3-4 l/ha Cereale paioase Postemergent (dupa recoltare-miriste) 3-4 l/ha Mar Plantatii pe rod (postemergent) 3-4 l/ha Par Plantatii pe rod (postemergent) 3-4 l/ha Prun Plantatii pe rod (postemergent) 3-4 l/ha Vita de vie Postemergent 3 l/ha Grau Cu 10-14 zile inainte de recoltat, ca desicant 3-4 l/ha Cartof Preemergent (2-3 zile inainte de rasarirea cartofului) 2 l/ha Floarea-soarelui Cu 3 saptamani inainte de recoltare-aproximativ 30%umiditate a semintei 2-3 l/ha Mazare Inainte de recoltare 2-3 l/ha Lucerna La 1-3 zile de la prima coasa 0.75 l/ha Canale de irigatii, helestee Postemergent 5-6 l/ ha Terenuri necultivate, cai ferate Postemergent 4-6 l/ha Informații suplimentare Tip erbicid total Substanta activa glifosat 360 g/l Combate buruieni mono si dicotiledonate anuale si perene.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie