• Sperietoare Pasari Zmeu Soim 1,40 m, VOTTON, dotat cu Dispozitiv Telescopic 7 m, Fibra de sticla, Black Hawk Kite Olanda

  265
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 649.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  • Dispozitiv telescopic din fibra de sticla, 7m
  • Dimensiune zmeu: 1,40m x 0,80m

  Aplicatii: Destinat pentru: Plantatii Agricole, Livezi, Plaje, Porturi, Gradini, se poate amplasa in zone joase sau inalte de relief

  Alungati pasarile nedorite fara sa le omorati, fara sa folositi chimicale!
  Reduceti Pierderile provocate in urma pasarilor!
  Produs fabricat in Olanda de catre o companie cu peste 27 de ani de experienta in protejarea sanatatii umane, a vietii salbatice ai a mediului inconjurator.

  REPREZENTANTA IN ROMANIA - GARANTIE, POSTGARANTIE!  Produs fabricat in Olanda de catre o companie cu peste 27 de ani de experienta in protejarea sanatatii umane, a vietii salbatice ai a mediului inconjurator.

  REPREZENTANTA IN ROMANIA - GARANTIE, POSTGARANTIE!

 • Descriere produs

  Dispozitiv Telescopic din Fibra de Sticla 7 m, dotat cu Zmeu Soim

  Produsul contine: Dispozitivul Telescopic din Fibra de Sticla de 7m si Zmeul Soim Negru, Black Hawk Kite® realizat manual avand o deschidere de aripi de 1,40m si 0,80m lungime.

  Dispozitivul Telescopic inclus, asigura zmeului in zbor o inaltime de pana la 13m.

  ALUNGA: Ciori, Porumbei, Pescarusi, Cormorani, Grauri, Vrabii, Mierle, Cotofene, Gaste, Rate, Soareci sau alte rozatoare!

  Protejeaza: Plantatii Agricole, Livezi, Gradini, Peluze, Plaje, Porturi, Gradini, se poate amplasa oriune, in zone joase sau inalte de relief. Zmeu in miscarea sa protejeaza suprafete mari acolo unde este amplasat fiind vizibil de la mare distanta de catre pasari.

  Eficient: Zmeul Black Hawk Kite® este foarte eficient in comparatie cu alte tipuri de zmee, este realizat manual, realist, rezistent, din material impermeabil, imita natural Pasarile de Prada iar pasarile percep instinctual pericolul si parasesc zona in care acesta este prezent.

  Zmeul zboara natural schimband directia permanent stanga, dreapta, sus, jos, datorita inelelor rotative ce se monteaza de sfoara de prindere, este special conceput sa zboare si sa se ridice de la sol la cea mai usoara adiere de vant!

  Important! Pasarile si rozatoarele nu stau in acelasi loc in care sunt prezente pasari de prada!

  Montaj:

  Foarte usor de montat, se poate monta practic in orice loc. Dispozitivul se fixeaza in sol, inclinat la un unghi de 10-15 grade, iar Zmeul nu trebuie sa atinga solul, se recomanda sa fie la 1,50m deasupra solului, inainte de lansare.

  Zmeul are inclus in pachet sfoara necesara pentru montaj prevazuta cu inele rotative de prindere si de stabilitate a acestuia in zbor. Instructiunile de montaj sunt atasate produsului.

  Zmeul Soim, sperietoare, este realizat manual, foarte detaliat si realist, dintr-un material impermeabil, rezistent la apa.

  Produsul este realizat, proiectat, de compania din Olanda avand o experienta internationala de peste 27 ani in protejarea sanatatii umane si a vietii salbatice.

  Produsul detine Certificat de Garantie si Conformitate Europeana direct de la Producator.

  Produs Fabricat in Olanda

   

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie