• Tratament pentru latrine Microbec

  1658
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 23.18 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Bros Microbec bioactivatori haznale-latrine si toalete uscate, pachet 4x30g sunt perfecte pentru biodegradarea continutului haznalelor-latrinelor si toaletelor uscate.


  Utilizarea sistematica a Microbec reduce frecventa de golire a haznalelor-latrinelor si toaletelor uscate, elimina mirosul.


  Microbec prospect: Bros Microbec tratament haznale-latrine si toalete uscate este o pulbere cu enzime si bacterii active biologic care eficientizeaza si accelereaza descompunerea reziduurilor organice din latrine si toalete uscate. Reduce continutul de excremente solide, dizolva substantele orgenice si indeparteaza eficient mirosurile neplacute.


  Microbec mod de utilizare:


  - LATRINE - utilizati un pliculet (30 g) o data pe saptamana, turnand produsul direct in deschizatura latrinei. Daca latrina este folosita in mod regulat de peste 4 persoane, utilizati o doza proportional mai mare.


  - TOALETE USCATE - dupa golirea si asezarea rumegusului, turnati un pliculet din produs. Cand recipientul este pe jumatate plin, turnati inauntru inca un pliculet de pulbere. Puteti de asemenea sa amestecati rumegusul cu produsul inainte de a-l turna in toaleta, folosind cate 5g de pudra la fiecare strat de 10 cm de rumegus.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie