• ALFA ACTIV – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru lucernă și trifoi, 500g

  CHRD-ALFACTIV-500G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 30.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  ALFA ACTIV este produsul revoluționar special conceput pentru îngrijirea optimă a culturilor de lucernă și trifoi, oferind o soluție completă și eficientă pentru obținerea unor recolte bogate și sănătoase. Cu o compoziție avansată și o tehnologie de vârf, ALFA ACTIV este partenerul ideal pentru agricultorii moderni care doresc să maximizeze randamentul și calitatea culturilor lor.

  Compoziție
  • Acizi humici și fulvici (5%): esențiali pentru sănătatea solului și stimularea creșterii plantelor, acești acizi îmbunătățesc structura solului, favorizează absorbția nutrienților și întăresc rezistența plantelor la stresul abiotic.
  • Bor (1,75%): element cheie în metabolismul plantelor, borul este esențial pentru dezvoltarea corespunzătoare a țesuturilor și a florilor, contribuind la polenizare și la formarea fructelor și semințelor.
  • Ascophyllum nodosum (1%): extractul din această specie de alge marine bogată în substanțe bioactive, vitamine și minerale, sprijină creșterea viguroasă a plantelor, îmbunătățește absorbția nutrienților și conferă rezistență împotriva stresului de mediu.
  • Sulfat de magneziu (10%): magneziul este esențial pentru sinteza clorofilei, procesul fundamental al fotosintezei, asigurând o creștere sănătoasă a plantelor și o producție optimă de frunze verzi.

  Modalitate de aplicare
  ALFA ACTIV este ușor de utilizat, fiind disponibil sub formă de plicuri convenabile, fiecare conținând 500 grame de produs. Se recomandă aplicarea unui plic pe hectar, dizolvat în 200-400 litri de apă, folosind echipamentele de pulverizare standard. Aplicarea se face după fiecare coasă, pentru a asigura o nutriție continuă și echilibrată a culturilor.

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare
  ALFA ACTIV are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a asigura integritatea și eficacitatea sa, produsul trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

  Particularități
  Un aspect distinctiv al ALFA ACTIV este capacitatea sa de a se integra perfect în rutina de îngrijire a culturilor, fiind conceput pentru aplicare după fiecare coasă. Această strategie permite furnizarea constantă a nutrienților esențiali, însoțind dezvoltarea plantelor de la început până la recoltare, pentru rezultate deosebite în fiecare sezon.

  ALFA ACTIV reprezintă soluția ideală pentru agricultorii care aspiră la o producție abundentă și sănătoasă de lucernă și trifoi, garantând prosperitatea și succesul fermelor lor.

  Suficient pentru 1 hectar

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie