• ASCO HA – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru legume, 200g

  CHRD-ASCOHA-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 25.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  ASCO HA este soluția perfectă pentru agricultorii care doresc să protejeze culturile lor de legume împotriva fitotoxicității cauzate de erbicide. Cu o formulă inovatoare și ingrediente de înaltă calitate, ASCO HA este un biostimulator nemicrobian care asigură o protecție eficientă și un stimulent de creștere pentru plantele de legume.

   

  Compoziție

  • Acizi humici și fulvici (5%): acești acizi esențiali sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a îmbunătăți structura solului, de a stimula absorbția nutrienților și de a promova creșterea și dezvoltarea sănătoasă a plantelor.
  • Ascophyllum nodosum (5%): extractul din această algă marină bogată în substanțe bioactive, vitamine și minerale, ajută la reducerea stresului și la îmbunătățirea rezistenței plantelor la diferite condiții de mediu, contribuind la obținerea unor recolte mai sănătoase și mai bogate.
  • Sulfat de magneziu (5%): magneziul este esențial pentru sinteza clorofilei și a altor compuși importanți, jucând un rol crucial în procesele metabolice ale plantelor și asigurând o creștere sănătoasă și echilibrată.
  • Aminoacizi organici (1%): aminoacizii organici reprezintă sursa principală de azot pentru plante și sunt esențiali pentru formarea proteinelor și a altor compuși vitali.

   

  Modalitate de aplicare

  ASCO HA se aplică înainte de tratamentul cu erbicide, cu cel puțin 7 zile înainte de aplicarea acestora. Se recomandă un plic de 200g de produs pe 3000 mp, dizolvată în 60-120 litri de apă, folosind echipamente de pulverizare standard.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  ASCO HA are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a asigura integritatea și eficacitatea produsului, acesta trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Una dintre caracteristicile distincte ale ASCO HA este capacitatea sa de a reduce fitotoxicitatea cauzată de erbicide, asigurând protecția plantelor de legume împotriva efectelor adverse ale acestora. Prin aplicarea ASCO HA înainte de tratamentul cu erbicide, agricultorii pot avea încredere că culturile lor de legume vor fi protejate și vor avea o creștere sănătoasă și viguroasă.

   

  Suficient pentru 3000 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie