• Descriere produs

  Aparat anti insecte cu lampi UV ideal pentru combaterea insectelor precum muste si tantari in locuinte si spatii comerciale.

  Cel mai mic model profesional InsectoKill - M16  este special destinat utilizarii in spatii mici, inchise, dispune de doua tuburi de 8W. Insectele sunt atrase de tuburile ultraviolete si electrocutate de grila alimentata cu curent electric de mare voltaj instantaneu. Dispozitivul este foarte robust si fiabil, este ideal in spatii comerciale reduse, aparatul avand acoperire de . Modelul are culoarea gri si combina perfect suprafata maxima de acoperire cu un design estetic. Atat designul simplu si elegant cat si structura esentiala asigura cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

  Modul de functionare:
  Aparatul emite raze UltraViolete pentru a atrage insectele, pe cand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut omoara instantaneu insectele. Principalele particularitati ale modelului in cauza sunt suprafata protectoare de exceptie si usurinta curatirii si intretinerii aparatului. Aparatul poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de min. 1 - 1,5 metri de o alta sursa de lumina. Daca aparatul se utilizeaza in exterior - acest trebuie protejat in cazul ploilor.

  Date tehnice:

  Sursa alimentare: 220V/50Hz                                   

  Voltaj grila: 1500V
  Unghiul de propagare: 360º                                      

  Tuburi: 2 x 8W
  Suprafata de eficienta: 80 m²                                    

  Greutate: 1,8 kg.
  Dimensiuni: 37.5 x 11.9x 27.9cmm

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie