• Erbicid Crew Ace - 1L

  IFTCREWACE1L
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 52.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Crew Ace este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate din cultura de porumb.

  Substanta activa: 40 g/l nicosulfuron

  Formulare: Suspensie concentrata

 • Descriere produs

  Crew Ace este un erbicid pentru combaterea buruienilor monocotiledonate din cultura de porumb.

  Substanta activa: 40 g/l nicosulfuron

  Formulare: Suspensie concentrata

   

  Crew ACE se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, de culoare crem, cu tendinta de depunere in timp si o capacitate buna de revenire in sistem omogen.

   

  Mod de actiune:

  Crew ACE este un erbicid sistemic selectiv care este absorbit prin frunze si radacini, se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea. Buruienile sunt distruse in totalitate dupa aproximativ 3 saptamani de la aplicare.

  Spectrul actiunii erbicide cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense – din rizomi si din seminte, Agropyron repens), precum si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp si specii de crucifere).

   

  Mod de utilizare:

  Crew ACE  se aplica numai cu mijloace de stropit terestre, prevazute cu sisteme de agitare/omogenizare continua a solutiei de stropit, folosind volume normale de apa (200 – 300 l apa/ha, in functie de starea de umiditate la data erbicidarii). Inainte de utilizare, ambalajul se agita bine, pentru omogenizarea continutului. Dupa golirea completa, ambalajele se clatesc bine cu apa (de 3 ori), care se adauga in rezervorul cu solutia de erbicidat.

  Eficienta produsului poate fi influentata negativ de temperaturi scazute sau prea ridicate si cand plantele de cultura se dezvolta in conditii de stres (spre exemplu, atacul unor boli sau daunatori sau seceta prelungita).

   

  Doze recomandate:

  • Porumb - 0,8 l/ha, postemergent, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar buruienile monocotiledonate au 2-4 frunzulite.- Mohor (Setaria spp.)Iarba barboasa (Echinochloa spp.)Costreiul din seminte (Sorghum halepense);
  • Porumb - 1,0 – 1,5 l/ha (in functie de gradul de infestare si talia plantelor de costrei), postemergent, cand plantele de porumb au 4-6 frunze, iar costreiul din rizomi are 15 – 20 cm. - Costreiul din rizomi (Sorghum halepense).

   

  Compatibilitate:

  Crew ACE este compatibil cu majoritatea erbicidelor folosite în mod curent pe piata din Romania pentru cultura porumbului. Pentru o siguranta sporita, se recomanda consultarea prealabila a listelor de compatibilitati si efectuarea unui test.

   

  Specificatii:

  Tip Produs

  Erbicid

  Producator

  Nufarm

  Denumire

  Crew Ace

  Substanta activa

  Nicosulfuron

  Ambalaj

  1 Litru

  Cultura

  Porumb

  Perioada de aplicare  

  Postmergent

  Buruieni combatute

  Monocotiledonate anuale

  Costrei

  Mohor

  Pir

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie