• Erbicid Amino 600 SL - 5 Litri

  IFTAMINO600SL5L
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 180.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Amino 600 SL este un erbicid sistemic si selectiv cu utilizare in postemergenta ce combate buruieni dicotiledonate din cultura de Grau si Porumb.

   

  Substanta activa: Acid 2,4 D din sare DMA 600 g/l

  Formulare: (SL) Concentrat solubil

 • Descriere produs

  Amino 600 SL este un erbicid sistemic si selectiv cu utilizare in postemergenta ce combate buruieni dicotiledonate din cultura de Grau si Porumb.

  Substanta activa: Acid 2,4 D din sare DMA 600 g/l

  Formulare: (SL) Concentrat solubil

   

  Amino 600 SL este un erbicid condiționat sub formă de concentrat solubil, cu un conținut de 600 g/L acid 2,4-D (din sarea de dimetilamină). Se prezintă ca lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-brun, cu miros amino-fenolic. Produsul nu este exploziv și nici coroziv. Este stabil în condiții normale de depozitare și manipulare.

   

  Mod de actiune:

  Amino 600 SL este un erbicid sistemic selectiv, de tip fenoxi, care este absorbit de plante atât foliar, cât și radicular. Combate buruieni dicotiledonate anuale şi perene. Acționează asupra procesului de creștere cauzând anomalii în structura buruienilor sensibile, conducând ulterior la necrozarea acestora. Este absorbit în special prin frunze și translocat către meristem. Translocarea este influențată de speciile de buruieni, de nivelul acestora de dezvoltare, precum și de unele condiții de mediu, cum ar fi intensitatea luminii, umiditatea relativă, umezeala din sol și temperatura.

  Produsul ajunge în frunze după numai două ore de la aplicare, iar primele efecte apar după 12 – 18 ore. În timp de o săptămână are loc distrugerea totală a buruienilor.

   

  Mod de utilizare:

  Amino 600 SL se aplică postemergent la grâu si porumb, când atât culturile de interes, cât și buruienile sunt în faza activă de dezvoltare. Efectul de combatere este cu atât mai bun cu cât buruienile sunt într-un stadiu cât mai timpuriu de dezvoltare.

  Se vor utiliza echipamente de stropit cu duze corespunzătoare pentru reducerea driftului. Aplicat conform recomandărilor și în condiții normale de climă, produsul nu produce fenomene de fitotoxicitate. Volumul de apă necesar preparării soluției este de 200 – 400 L/ha.

   

  Doze recomandate:

  • Porumb

  Buruinei combatute: Buruieni dicotiledonate sensibile: Cirsium (palamida), Sinapis (mustar salbatic), Raphanus (ridiche salbatica), Thlaspi, Capsella, Chenopodium (porumb 4-6 frunze, buruieni dicotiledonate 2-4 frunze, Cirsium (palamida) <10 cm)

  Doza: 1,0 l/ha (postemergent)

   

  • Grau

  Buruinei combatute: Buruieni dicotiledonate sensibile (in faza optima 2-4 frunze): Cirsium (palamida), Sinapis (mustar salbatic), Raphanus (ridiche salbatica), Chenopodium (<3 frunze), Polygonum persicaria, Thlaspi, Capsella (grau la infratire – formarea I-lui internod)

  Doza: 1,0 l/ha (postemergent)

   

  Specificatii:

  Tip produs

  Erbicide

  Producator

  Adama

  Substanta activa

  Acid 2,4 D din sare DMA 600 g/l

  Ambalaj

  5L

  Perioada de aplicare

  Postemergent

  Cultura

  Grau
  Porumb

  Buruieni combatute

  Ridiche salbatica
  Ardeiul broastei
  Talpa gastei
  Dicotiledonate perene
  Pungulita
  Traista ciobanului
  Stir
  Mustar salbatic
  Palamida
  Dicotiledonate anuale

  Actiune produs

  Selectiva

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie