• Erbicid Cliophar 600 SL - 1 Litru

  IFTCLIOPHAR1L
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 1099.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Cliophar 600 SL este un erbicid sistemic post-emergent, pe baza de clopiralid utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de: grau, orz, ovaz, triticale, pepiniere silvice, sfecla de zahar, sfecla furajera, varza, broccoli, conopida, in de fibra, rapita, porumb de boabe.

   

  Substante active: Clopiralid 600g/L

  Formulare: Concentrat solubil (SL)

 • Descriere produs

  Cliophar 600 SL este un erbicid sistemic post-emergent, pe baza de clopiralid utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de: grau, orz, ovaz, triticale, pepiniere silvice, sfecla de zahar, sfecla furajera, varza, broccoli, conopida, in de fibra, rapita, porumb de boabe.

   

  Substante active: Clopiralid 600g/L

  Formulare: Concentrat solubil (SL)

   

  Cliophar 600 SL contine 600 g/l clopiralid, sub forma de concentrat solubil in apa. Produsul este recomandat spre a fi utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile legumicole si agricole.  Folosind acest produs in perioada postemergenta, adica dupa intrarea in vegetatie a buruienilor, va asigurati o cultura cu crestere viguroasa, datorita efectului rezidual pe care il are produsul asupra solului. Astfel, plantele din cultura nu se vor mai afla in concurenta pentru resursele de nutrienti din sol, dar nici pentru resursele de apa, lumina si spatiu efectiv.

   

  Mod de actiune:

  Cliophar 600 SL este un erbicid sistemic post-emergent, pe bază de clopiralid utilizat în combaterea buruienilor dicotiledonate. Este absorbit prin intermediul frunzelor și rădăcinilor, se translocă apoi către rădăcini și rizomi la meristemele de creștere. Determină creșteri anormale ale buruienilor, se întrerupe creșterea și în final moartea acestora.

   

  Mod de utilizare:

  • Momentul aplicarii:

  Se va aplica cand buruienile sunt in faa de rozeta  până la 4 - max. 6 frunze, sau la Cirsium până la max. 10 cm. Buruienile trebuie să fie în faza de creștere activă și să nu fie în stare de stres cauzat de secetă, iar cultura similar să nu fie sub stres cauzat de frig, secetă, deficiențe de nutriție, daune datorate dăunătorilor. Volumul de apă utilizat este corespunzător fiecărei culturi.

  • Pregatirea solutiei:

  Se umple cu apă până la jumătate rezervorul mașinii de tratat, apoi se adaugă cantitatea calculată de produs, și apoi se completează cu restul de apă. Pe timpul umplerii și aplicării se vor agita bine soluția de stropit.

  • Tehnica de aplicare:

  Se vor folosi echipamente pentru aplicarea erbicidelor utilizate în mod obișnuit la culturile respective. La cereale se aplică de la stadiul de 4 frunze până la apariția frunzei stindard BBCH 14 - 37. La sfeclă se aplică de la stadiul de a 2-a frunză nedesfăcută până la 9 frunze BBCH 12 - 19. La porumb cultura de la stadiul de 3 frunze până la 8 frunze. La pepiniere se aplică la repausul vegetativ. La varză se aplică de la stadiul de 2 frunze până la 9 frunze BBCH 12 - 19. La in se aplică la BBCH 19 - 31 pentru cultură. La rapița de toamnă și de primăvară se aplică de la 3 frunze până la 9 internodii vizibile BBCH 13 - 50.

  Cantitatea de soluţie recomandata este 200-300 litri/ha

   

  Doze recomandate:

  Cultura

    Spectru de combatere

  Doză

  Grâu, orz, ovaz, secara, triticale   

   Buruieni dicotiledonate anuale și perene 

  0.2 l/ha

  Pepiniere silvice

   Buruieni dicotiledonate anuale și perene  

  0.25 l/ha

  Sfecla de zahar, sfecla furajera 

   Buruieni dicotiledonate anuale și perene  

  0.33 l/ha

  Varza, broccoli, conopida 

   Buruieni dicotiledonate anuale și perene

  0.08 l/ha

  In de fibra

   Buruieni dicotiledonate anuale și perene

  0.25 l/ha

  Rapita

   Buruieni dicotiledonate anuale și perene

  0.33 l/ha

  Porumb de boabe

   Buruieni dicotiledonate anuale și perene

  0.25 l/ha

   

  Spectru de combatere:

  Buruieni dicotiledonate sensibile - Buruieni din familia astraceae, fabaceae, solanaceae si polygonaceae: Cornuti (Xanthium spp.), Crizantema salbatica (Crisanthemum spp.), Hrisca, troscotul, salcuta (Polygonum spp.), Musetel (Matricaria spp.), Palamida (Cirsium arvense), Romanita de camp (Anthemis spp.), Spalacioasa (Senecio vulgaris), Spanac salbatic (Chenopodium spp.), Stir (Amaranthus spp.), Susai (Sonchus spp.), Zarna (Solanum nigrum).

   

  Timp de pauza:

  Intre ultimul tratament și recoltare se asigură un timp de pauză de 70 zile la grâu, orz, ovăz, secară, triticale, sfeclă de zahăr, sfeclă furajeră și de  60 - 70 zile la porumb.

   

  Compatibilitate:

  Cliophar 600 SL este în general miscibil cu alte erbicide. Se recomandă consultarea tabelelor de compatibilități și efectuarea unui test de compatibilitate pentru un amestec nou. De asemenea este recomandată utilizarea integrală a amestecului imediat după pregătire.

   

  Specificatii:

  Tip produs

  Erbicid

  Producator

  Arysta LifeScience Benelux S.P.R.L.

  Denumire

  Cliophar 600 SL

  Substanta activa

  Clopiralid

  Ambalaj

  1 Litru

  Cultura omologata

  Broccoli

  Conopidă

  Grâu

  In

  Orz

  Ovăz

  Pepiniere silvice

  Porumb

  Rapiță

  Secară

  Sfeclă de zahăr

  Sfeclă furajeră

  Triticale

  Varză

  Momentul aplicarii

  Postemergent

  Mod actiune        

  Sistemic

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie