• Insecticid Furnicid - 30 Gr.

  IFTFURNICID30GR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 8.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Furnicid este un insecticid pulbere pentru tratamentul suprafetelor prin prafuire impotriva insectelor taratoare precum furnici, gandaci, paianjeni, plosnite de pat.

  Substanta activa: Deltamethrin 0.05%

  Formulare: Pulbere

 • Descriere produs

  Furnicid este un insecticid pulbere pentru tratamentul suprafetelor prin prafuire impotriva insectelor taratoare precum furnici, gandaci, paianjeni, plosnite de pat.

   

  Substanta activa: Deltamethrin 0.05%

  Formulare: Pulbere

   

  Furnicid este un insecticid pulbere pentru utilizarea împotriva insectelor târâtoare, inclusiv gândacilor (Blattodea), furnicilor (Hymenoptera- Formicidae), ploșnița de pat (Cimex lectularius), păianjenilor (Arachnida).

   

  Mod de actiune:

  Furnicid este un produs de contact și ingestie, cu acțiune rapidă de șoc în combaterea insectelor târâtoare. Penetrează relativ ușor stratul de chitină al insectelor. Acționează asupra sistemului nervos, blocând canalele de ioni de sodiu din membrane nervoase. Are caracter remanent.

  Nu corodează și este stabil la radiația luminoasă și temperatură.

   

  Mod de utilizare:

  Furnicid se recomandă a fi utilizat în spații interioare (locuințe, clădiri industriale, spații comerciale, instituții publice, spitale, mijloace de transport, depozite), precum și în aer liber doar pentru cuiburile de furnici.

  Rata de aplicare și frecvența: Tratarea crăpăturilor și fisurilor: rata de aplicare este de 20 g/ mp. Tratamentul poate fi efectuat de maxim 2 ori pe an cu un interval minim de 6 săptămâni între aplicări. Tratarea cuiburilor de furnici: rata de aplicare este de 2 g/ cuib. Maxim 1 tratament pe cuib, tratând până la 5 cuiburi în jurul casei.

  Metoda de aplicare: dispersare cu agitator de mână, pachet pufăitor, pulverizator. Pentru spații interioare se aplică direct prin pulverizare. Aplicați în straturi subțiri în fisuri și crăpături (sub mobilier, în colțuri și în alte locuri ascunse). Tratarea cuiburilor de furnici în aer liber: se aplică în straturi subțiri în jurul și pe intrările cuiburilor în pământ sau injectați în cuib în toate intrările. Pentru a ajunge la cuiburi situate sub terase, aplicaţi produsul cu atenție în crăpături și fisuri sau între dale și evitați scurgerile. Verificați zonele tratate o dată pe săptămână. Pentru a optimiza eficacitatea tratamentului, nu se aplică pe timp de ploaie sau vânt.

   

  Specificatii:

  Tip produs

  Insecticid

  Producator

  Solarex

  Denumire

  Furnicid

  Ambalaj

  30 gr.

  Substanta activa

  Deltamethrin

   

   

  Spectru daunatori   

  Gândaci (Blattodea)

  Furnici (Hymenoptera- Formicidae)

  Ploșnița de pat (Cimex lectularius)

  Păianjen (Arachnida).

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie