• Insectokill M40 - distrugator de insecte, cu lampi UV ideal pentru combaterea mustelor si tantarilor in locuinte, birouri, depozite, fabrici

  M40
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 245.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Aparat Profesional anti tantari, anti muste, anti molii, anti insecte cu 2 tuburi UV si cu suprafata de actiune de 150 mp.

  Modelul intermediarInsectoKill - M40 este special destinat utilizarii in spatii inchise, dispune de doua tuburi de 20W. Insectele sunt atrase de tuburile ultraviolete si electrocutate de grila alimentata cu curent electric de mare voltaj instantaneu.

  Dispozitivul este foarte silentios si discret si dispune de o mare suprafata de acoperire. Modelul are culoarea gri si combina perfect suprafata maxima de acoperire cu un design estetic. Atat designul simplu si elegant cat si structura esentiala asigura cel mai bun raport pret/calitate de pe piata.

  Modul de functionare

  Aparatul emite raze UltraViolete pentru a atrage insectele, pe cand grilajul metalic, traversat de un curent electric cu voltaj crescut omoara instantaneu insectele. Principalele particularitati ale modelului in cauza sunt suprafata protectoare de exceptie si usurinta curatirii si intretinerii aparatului. Aparatul poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de min. 1 - 1,5 metri de o alta sursa de lumina. Daca aparatul se utilizeaza in exterior - acest trebuie protejat in cazul ploilor.

  Date tehnice:

  Sursa alimentare: 230V/50Hz Voltaj grila: 4500V Unghiul de propagare: 360º Tuburi: 2 x 20W Suprafata de eficienta: 150 m² Greutate: 5,2 kg. Dimensiuni: 64,5x9,2x32,7 cm.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie