• K-Othrine EC 84 - 500 ml

  IFTKOTHRINEEC84500ML
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 167.00 lei
  indisponibil
 • Descriere produs

  K-Othrine EC 84 este un insecticid concentrat piretroid ce are in compozitia sa trei substante active(doi piretroizi sintetici si un agent sinergic)  avand astfel actiune tripla si oferind prin prisma compozitiei unice un efect imediat de soc si knock-down instantaneu cat si o actiune reziduala indelungata in cazul tratamentelor aplicate in mediu intern.

   

  Substante active: Deltamethrin 7 g/l (0,7%); Esbiotrin 7 g/l (0,7%); Piperonil butoxid 70 g/l (7%)

  Formulare: Concentrat emulsionabil (EC)

 • Descriere produs

  K-Othrine EC 84 este un insecticid concentrat piretroid ce are in compozitia sa trei substante active(doi piretroizi sintetici si un agent sinergic)  avand astfel actiune tripla si oferind prin prisma compozitiei unice un efect imediat de soc si knock-down instantaneu cat si o actiune reziduala indelungata in cazul tratamentelor aplicate in mediu intern.

   

  Mod de actiune:

  K-Othrine EC 84 este un insecticid concentrat care conține doi piretroizi sintetici combinați cu un agent sinergic. Esbiotrinul oferă un efect de șoc imediat, urmat de un knock-down consistent; deltametrinul este fotostabil și garantează o activitate de anihilare și control a dăunătorilor, având, de asemenea și o activitate reziduală bună, iar piperonil butoxid-ul îmbunătățește activitatea biocidă de contact, protejează ingredientele active atât împotriva degradării enzimatice, cât și ajută piretroizii să penetreze în corpul.

  Caracteristica principală a K-Othrine EC 84 este efectul său imediat rapid și letal combinat cu o activitate reziduală lungă (pentru aplicarile in interior).

  K-Othrine EC 84 oferă un efect puternic de „flush-out”, de „extragere” a daunatorilor din ascunzisuri, prin urmare, este recomandat pentru controlul atât al insectelor zburătoare, cât și târâtoare.

  K-Othrine EC 84 are si un efect repelent, indepartand (tinand departe) insectele de suprafetele tratate si este foarte eficient împotriva insectelor dăunătoare rezistente la ingredientul comun activ sau formulele piretroide nesinergizate.

  Timpi de acțiune: între 30 min și 24h.
  Produsul poate fi utilizat pentru dezinsecțiile urbane de exterior, fie prin aplicare ULV, ceață caldă sau rece și atomizare, în zone urbane  ocuite, parcuri, curți, grădini, alte zone rezidențiale sau comerciale, în areale industriale sau ferme de animale și păsări.
  Aplicarea în interior trebuie să țină cont de caracterul iritant al produsului, drept pentru care neaccesarea spațiului tratat pentru 24-72 ore și obligativitatea aerisirii naturale, înainte de redarea în folosință a spațiului timp de 6-8 ore sunt condiții absolut obligatorii și esențiale în obținerea de rezultate superioare în tratamente.

   

  Mod de aplicare:

  K-Othrine EC 84 poate fi aplicat, la interior, cu pompa reziduala de spate (vermorel), atat cu presiune scazuta (< 2 ), cat si cu presiune ridicata (pulverizatoare electrice), dar si cu atomizoare sau nebulizatoare ULV de interior, luand, insa, in calcul, folosirea unor diuze mai mari, pentru a impiedica infundarea acestora. Tinand cont de mirosul specific, datorat solventilor incorporati in formulare, recomandarea principala de utilizare, la interior, pentru K-Othrine EC 84, este pentru locatiile industriale, putin circulate sau necirculate, in care potentialul impact, dupa tratament, cu fiintele umane, este minim.

  Pentru tratamentele la exterior este de stiut ca ingredientele active și agentul sinergic sunt formulate cu un solvent de origine vegetală, care face produsul facil miscibil cu solvenții vegetali, uleiurile minerale sau motorină pentru pulverizarea la cald (ceata calda) sau cu apa, pentru tratamentele ULV.

  Pentru tratamentele ULV/LV in exterior nu este necesara adaugarea suplimentara, ca in cazul altor produse, a unui agent portant (de tip glicol), acesta fiind deja incorporat in reteta originala de formulare.

  Pentru pulverizarea la cald, se poate dilua cu diesel sau kerosen, dar se poate dilua de asemenea cu apă pentru pulverizarea tradițională sau tratamentele complexe în exterior.

  Pentru utilizarea neprofesionala (populatie), singura metoda de utilizare permisa este prin amestec cu apa si pluverizarea grosiera cu o pompa de spate (vermorel) sau cu un sprayer mic de mana.

   

  Metoda de aplicare

  Concentraţia soluţiei de lucru / doza de aplicare

  Pulverizare la rece și ULV

  Concentrația soluției de lucru: 1L produs în 6L solvent (ulei vegetal, ulei mineral, apă)
  Doza de aplicare: 0,5-5 L  amestec (solutie de lucru, echivalent cu 1 g s.a. deltamethrin) la 10.000 m²

  Pulverizare termică

  Concentrația soluției de lucru: 1 L produs în 69 L motorină sau kerosen
  Doza de aplicare: 1 L amestec (solutie de lucru)  la 10.000 m²

  Pulverizare cu pompe de joasă presiune sau turbo- atomizoare, în interior și în exterior

  Țânțari și alte insecte zburătoare
  Concentrația soluției de lucru: 1-1,5% (1-1,5 L produs în 100 L apă);
  Doza de aplicare: 10 L amestec (solutie de lucru)  la 5.000 – 10.000 m²
  Muște, gândaci și alte insecte târâtoare
  Concentrația soluției de lucru: 1-2% (150-200 ml  produs în 10 L apă);
  Doza de aplicare: 1 L amestec (solutie de lucru) la 10 m²

  Pulverizare
  tradițională

  Țânțari și alte insecte zburătoare
  Concentrația soluției de lucru: 1-1,5% (1-1,5 L produs în 100 L apă);
  Doza de aplicare: 10 L amestec la 5.000 – 10.000 m²
  Muște, gândaci și alte insecte târâtoare
  Concentrația soluției de lucru: 1-2% (150-200 ml produs în 10 L apă);
  Doza de aplicare: 1 L soluție la 10 m²

   

  Observație:

  Pentru populație se acceptă doar utilizarea prin pulverizare la rece a produsului dizolvat în apă.

  Pentru utilizatorii profesionali toate metodele de aplicare și toți solvenții folosiți la diluția produsului de la indicațiile de utilizare sunt acceptați.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie