• Descriere produs

  Lampa LED - rezerva aparat Swissinno 1 246

  Distrugator de insecte zburatoare precum muste, tantari fluturi 24 W.

  Distrugatorul de insecte protejează încăperile de până la 80 m²

  Lumina cu ultraviolete LED atrage efectiv muștele, țânțarii și alte insecte zburătoare într-o rețea de înaltă tensiune în care sunt uciși imediat.

  Usor de curatat! Insectele moarte sunt colectate într-o tavă de jos detașabilă. Acest lucru poate fi ușor îndepărtat și curățat.

  Nici lumina ultravioletă LED, nici rețeaua de înaltă tensiune nu reprezintă o amenințare pentru oameni sau animale de companie.

  Economisiți energie cu LED-uri! Spre deosebire de o lampă fluorescentă, LED-ul are o durată de viață mult mai lungă și folosește doar jumătate din consumul de energie pentru a oferi aceeași cantitate de energie.

  Noul design pentru rețeaua de înaltă tensiune a sporit în plus eficiența sistemului și asigură respectarea tuturor cerințelor de siguranță CE.

   

  Aplicare simplă

  Pentru cele mai bune rezultate, agățați sau stați dispozitivul vizavi de o fereastră la o înălțime de cel puțin 2 metri unde copiii și animalele de companie nu pot ajunge la acesta, conectați-l la o priză electrică normală de uz casnic și mențineți-l în funcțiune continuu zi și noapte 24/7

  Pentru o eficiență maximă, dispozitivul trebuie curățat în fiecare săptămână.

  Utilizați o perie furnizată pentru a scoate insectele moarte din rețeaua metalică de înaltă tensiune: aveți grijă să nu îndoiți firele rețelei și evitați ca acestea să se atingă. Dacă este necesar, lampa LED poate fi curățată cu o cârpă ușor umedă și cu ajutorul pensulei furnizate.

  Dacă dispozitivul devine foarte aglomerat de insecte moarte, va trebui curățat mai des decât o dată pe săptămână.

  Scoateți tava de colectare a insectelor moarte de jos pentru ao goli și a o curăța.

   

  csm_insekten-vernichter-24w-led-illu_393469463c.gif

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie