• MelonBoost, 7,5-13-8,5 +8%MgO+16,5%SO4 + 1,25% Microelemente (Cu, Fe, Zn, Mn, Mo), Foliar hidrosolubil pentru pepeni verzi, 250g

  CHRD-MLNB-250G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 18.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

   

  Conținut:

  7,5% (N) total
  13% (P)
  8,5% (K)
  8% MgO
  16,5% SO4
  1,25% Microelemente

  Mod de aplicare:

  Aplicare foliară: Se recomandă o doză de 20-30 g (o lingură) /100 metri pătrați, diluată în 10 litri de apă, aplicată în faza de creștere activă a plantelor, la intervale regulate.

  Fertigare (picurare la rădăcină):

  Se recomandă o doză de 10-20 g (o linguriță cu vârf) /100 metri pătrați, diluată în 50 litri de apă, aplicată în mod regulat pe parcursul sezonului de creștere.

   

  MelonBoost este un îngrășământ foliar hidrosolubil de înaltă performanță, special conceput pentru a stimula creșterea și dezvoltarea optimă a pepenilor verzi.

  Formula sa avansată, bogată în nutrienți esențiali și microelemente, este perfect adaptată nevoilor specifice ale culturilor de pepeni, contribuind la obținerea unei producții abundente și a fructelor sănătoase și gustoase. Prin combinația echilibrată de macro și microelemente, MelonBoost asigură o absorbție rapidă și eficientă a nutrienților, îmbunătățind rezistența plantelor și calitatea recoltei.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie