• OFERTA - 2 x Aparat 5 in 1 Pest Repeller -aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva rozatoarelor si insectelor taratoare

  2xB218
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • PL: 270.00 lei
  199.99 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Pest Repeller-ul 5 in 1, electromagnetic și cu ultrasunete, adoptă mijloace de înaltă tehnologie, poate produce un tip extrem de special de unde electromagnetice de frecvență foarte joasă, transmiterea prin însăși componenta sa blast-off și cablul de alimentare, stimulează în mod eficient sistemul nervos și simțul sistemului auditiv al dăunătorilor (cum ar fi șoareci, gândaci, furnici, păianjeni, purici și țânțari), ceea ce duce la evacuarea acestora. Protecția 5 în 1 cu ultrasunete contra dăunătorilor nu va interfera cu televizoarele, aparatele de radio, alarmele electronice antiefracție, detectoarele de incendiu sau fum, stimulatoarele cardiace, aparatele auditive sau alte echipamente electronice. Pest Repeller 5 în 1 ultrasonic nu dăunează plantelor.

  MOD DE FUNCȚIONARE:

  Acesta protejează în mod eficient o suprafață de 200 de metri pătrați. După conectarea Pest repeller-ului 5 în 1 cu ultrasunete, undele electromagnetice (lumina roșie) și ionice (pot purifica aerul) se vor activa automat. 

  Comutatorul din dreapta este utilizat pentru a controla ultrasunetele (lumina verde), puteți alege o frecvență fixă ​​sau o frecvență variabilă. Comutatorul din stânga este folosit pentru a controla lumina, îl puteți controla în voie. Frecvența variabilă va face ca dăunătorii să nu se poată adapta la mediul înconjurător, aspect ce va îmbunătăți efectul de respingere

   

  SPECIFICAȚII:

  Alimentare

  AC 220-240V, 50/60 Hz

  Tensiune

  EU: 2.3W

  Frecvență ultrasonică

  Frecvență fixă: 28KHz±10%
  Frecvență variabilă: 25-50KHz            

  Electromagnetic

  > 1000 MG

  Presiune sunet

  > 110db

  Caracteristici:

  1. Acest produs adoptă o tehnologie înaltă de propagare a undelor electromagnetice, fixe și cu ultrasunete de frecvență variabilă și lumină intermitentă pentru a respinge dăunătorii. 

  2. Aspect elegant și compact, ușor de utilizat. 

  3. Performanța este stabilă, având un efect rapid, o dată fiind folosit. 

  4. Produsul poate fi utilizat pentru iluminat, un consum redus de energie, potrivit pentru funcționarea de lungă durată. 

  5. Valul electromagnetic transmis de acest element se poate reduce în mod eficient prin perete și efectul de respingere al dăunătorilor nu va fi redus ca urmare al împiedicării de unele obstacole. Valul de ultrasunete nu se poate reduce prin perete. 

  6. Fără otrăvuri, fără capcane, fără dăunători morți, non-toxic, fără gust.

  NOTĂ:

  Nu așezați Pest Controller 5 in 1 ultrasonic pe o suprafață carpetată, în spatele draperiilor sau a mobilierului sau pe alte obiecte moi care vor absorbi undele sonore. 

   

  Nu utilizați în aer liber și nu lăsați aparatul să vină în contact cu apa.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie