• Pachet Mospilan Oil Pentru 50 L Apa

  747
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 43.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Mospilan Oil 20 SG reprezinta un pachet de doua produse, respectiv insecticidul Mospilan 20 SG, 5 x 3 g & adjuvantul Toil, 250 ml. Acest amestec este suficient pentru o cantitate de 50 litri de apa. Combinatia celor doua produse asigura atat imobilizarea daunatorilor, cat si penetrarea scutului protector al acestora, avand de asemenea efect asfixiant asupra oualor de acarieni, afide si cotari din culturile horticole in perioada de repaus.

  Toil reprezinta un adjuvant cu continut de 95% ulei de rapita metilat, formulat impreuna cu emulgatori cu eficienta mare. Acest amestec contribuie la dispersia completa a concentratului in solutia de pulverizat. 

  Este special conceput pentru realizarea tratamentelor la culturile unde se impune aplicarea solutiilor impreuna cu un adjuvant. Acesta inlocuieste cu succes adjuvantii pe baza de uleiuri minerale sau vegetale. Recomandat pentru utilizarea in agricultura, horticultura si silvicultura.

  Avantaje:
  Nu polueaza mediul inconjurator. Este biodegradabil. Nu afecteaza fauna utila.
  Adjuvantul Toil nu este fitotoxic pentru pomi, indiferent de faza de vegetatie la momentul aplicarii, daca este aplicat conform cu doza recomandata.

  Mod de actiune:

  Adjuvantul Toil actioneaza prin imbunatatirea aderentei produsului fitosanitar pe suprafata frunzelor si a altor organe ale plantei, asigurand astfel patrunderea mai eficienta a solutiei in planta.

  Mod de utilizare:
  Utilizati Adjuvantul Toil doar impreuna cu produse omologate, conform cu omologarile acestora.

  Doza:
  Pachetul Mospilan Oil - Toil, 250 ml + Mospilan 20 SG, 3 g (5 plicuri) se dilueaza in 50 litri de apa 

  Momentul ideal pentru aplicarea tratamentului cu Mospilan 20 SG + Toil este la sfarsitul repausului vegetativ - inceputul dezmuguriritului (faza de “urechiuse de soarece” la mar si “buton verde” la prun).

  Pentru tratamentele efectuate in repaus vegetativ se va urmari o acoperire cat mai uniforma a ramurilor si tulpinilor, fara a se produce siroirea. 

  S-au obtinut rezultate foarte bune in tratamentele efectuate la pomii fructiferi, impreuna cu Mospilan 20 SG 0.45 kg/ha + Toil 0.5 %, pentru combaterea Paduchelui din San Jose, a oualor de acarieni si afide.

   

  Mospilan 20 SG este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoidice, cu un spectru larg de combatere.
  Substanta activa: Acetamiprid 200 g/kg

  Caracteristici: 
  Mospilan 20 SG
   se prezinta sub forma de granule omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare albastra. Mospilan 20 SG este un insecticid de ultima generatie cu actiune sistemica si translaminara. Combate un spectru larg de insecte daunatoare din agricultura, legumicultura, pomicultura si viticultura.

  Mospilan 20 SG prezinta o actiune rapida asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor (oua, larve, adulti). Eficacitatea produsului dureaza 3 saptamani. Doza de utilizare la hectar este redusa. Pentru atingerea unei eficacitati maxime a tratamentului, se recomanda utilizarea unor cantitati corespunzatoare de solutie la unitatea de suprafata precum si o buna reglare a aparatelor de stropit.

  Aplicarea se face in perioada de repaus vegetativ (dupa caderea frunzelor). 

  Principalii daunatori combatuti sunt: Afide, Acarieni, Paduchele din San Jose.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie