• Pachet Radial Extra 3 In 1 (0.5 HA)

  PACRADIAL0.5HA845
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 155.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  PACHET RADIAL EXTRA 3 IN 1 Pachetul este conceput pentru erbicidarea si fertilizarea unei suprafete de 0.5 ha de porumb

  Acesta contine:

  Radial Extra 500 ML
  Compas Super 250 ML
  Solar Verde 3 L

  RADIAL EXTRA este un erbicid cu un conţinut de 60 g/l nicosulfuron, sub formă de suspensie uleioasă OD-formulare imbunatatita cu eficienta ridicata si in contidii de seceta, aplicatre foliara, destinat pentru combaterea pirului târâtor şi a buruienilor anuale monocotiledonate. Produsul este destinat pentru utilizare cu pulverizatoare de câmp autopropulsate sau pentru tractoare

  Acţiunea asupra buruienilor: RADIAL EXTRA este un erbicid selectiv, cu acţiune sistemică, preluat preponderent de frunze şi transportat rapid în plantă, care cauzează inhibarea creşterii şi dezvoltării acesteia. Dezvoltarea buruienilor este inhibată la scurt timp după tratament, urmat de o decolorare treptată a plantelor. Buruienile mor complet după 20-25 de zile după tratament. Vremea caldă şi umedă accelerează acţiunea produsului, iar cea răcoroasă şi uscată poate să o amâne. Doza de 0,5-0,7 l/ha: pentru combaterea buruienilor monocotile anuale, mohor, iarba barboasa, costreiul din samanta şi a pirului târâtor.

  Utilizare: Porumb: Termen de aplicare: A se efectua tratamentul devreme după emergenţe în faza de 2-8 frunze de porumb. Numărul maxim de tratamente în perioada de vegetaţie: 1.

  Cantitatea recomandată de apă: 200-300 l/ha. Pulverizarea recomandată: cu stropi medii.

  Atenţie: Doza produsului trebuie ajustată în funcţie de faza de dezvoltare a buruienilor şi cantitatea acestora pe câmp. O doză mai mică se aplică pe buruienile mai puţin crescute, în primele faze de dezvoltare şi când infestarea este mai mică, iar o doză mai mare se aplică atunci când buruienile sunt avansate în dezvoltare, şi în caz de o infestare puternică. Din cauza posibilităţii de apariţie a simptomelor de fitotoxicitate asupra unor soiuri de porumb (în special soiuri noi), înainte de aplicarea produsului RADIAL EXTRA pe aceste soiuri, se recomandă efectuarea pe fiecare cultură a unui tratament de probă pentru a verifica dacă nu apar semnele de deteriorare a plantelor, sau contactarea cu un consilier sau reprezentant al deţinătorului autorizaţiei.

  COMPAS SUPER este un erbicid selectiv si sistemic, se prezinta sub forma de concentrat solubil (SL) de culoare brun roscat, cu miros caracteristic. .
  Mod de actiune: Substanta activa dicamba 480, este absorbita rapid prin frunze si radacini si translocata in intreaga planta.
  Spectru de combatere: Combate buruienile dicotiledonate (frunza lata) anuale si perene, cat si buruienile rezistente la Sare DMA.
  Mod de aplicare: Este omologat la cultura de porumb in doza de 0.5 litri/ha. Produsul se aplica la porumb in faza de 4-6 frunze, cand buruienile sunt mai mici, in stadiu de 2-3 frunze si se afla in stadiu de crestere activa.

  Volumul de solutie este de 200-300 litri apa/hectar.

  Compatibilitate: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectie a plantelor si ingrasamintelor foliare. Pentru o
  folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate si efectuati un test de compatibilitate pe o suprafata mica înainte de utilizare.
  Nu se face tratamentul pe vant puternic, deoarece poate indrepta solutia spre plante de cultura sensibile cum ar fi: floarea soarelui, sfecla de zahar, pomi, legume, struguri. Nu aplicati produsul cand temperatura este sub 10 si peste 28 grade Celsius. Nu se aplica la culturile de porumb dulce si porumb de floricele. Nu se aplica daca cultura este sub stres provocat de seceta sau de umiditate.

  SOLAR VERDE este un îngrăşământ foliar lichid care conţine o cantitate mare de N, Mg, Cu şi microelemente chelatate EDTA, destinat fertilizării tuturor culturilor agricole.
  Azotul este unul dintre elementele fundamentale ale nutriţiei plantelor. Se găseşte în cantitate de 0,2-4,5 % din substanţa uscată a plantei. Este elementul cu cea mai mare influenţă asupra creşterii producţiei prin efectul său asupra clorofilei şi proteinelor din plantă şi elementul principal al creşterii plantelor, a suprafeţei foliare, a creşterii cantitative a seminţelor şi fructelor, a transmiterii informaţiei genetice prin ARN şi ADN, a sintezei enzimelor, vitaminelor şi a clorofilei.

  Modul de utilizare:
  Se aplică prin stropiri foliare în fazele de consum maxim de azot specifice fiecărei culturi.

  Doza de aplicare este de 3-7 l /ha, asigurându-se o cantitate de soluţie de 300-500 litri/ha.
  Soluţia de stropit trebuie să nu depăşească concentraţia de 2,5%.
  Fertigare: 10-20 l/ha pe aplicare.

  Se poate folosi la următoarele culturi: cereale, floarea-soarelui, sorg, sfeclă de zahăr, cartofi, rapiţă, porumb, pomi fructiferi, arbuşti fructiferi, căpşuni, viţă de vie, ţelină, spanac, mazăre, varză, conopidă, pepiniere. Stropirea se poate face în condiţii de temperatură până la 26° C şi minim trei ore înainte de ploaie.

  Efecte:

  • Creşte producţia prin mărirea suprafeţei de asimilare a plantelor;
  • Contribuie la echilibrul nutriţional din plantă;
  • Prin participarea la sinteza substanţei proteice, îmbunătăţeşte calitatea producţiei;
  • Optimizează absorbţia celorlalte elemente şi microelemente din sol.

  Avantaje:

  • Completează necesarul de azot şi microelemente în fenofazele: înfrăţire, împăiere, înainte de înflorire şi formarea bobului la cereale, din faza de 4 frunze până la formarea boabelor la porumb şi pe toată perioada de vegetaţie la celelalte culturi;
  • Completarea necesarului de azot prin aplicarea îngrăşământului foliar reduce procesul de levigare a azotului şi nitrificarea apelor freatice;
  • Având un conţinut apreciabil de magneziu, produsul acoperă necesarul pe care planta nu îl poate extrage din sol;
  • Într-o tehnologie modernă de obţinere a unor producţii foarte mari fertilizarea foliară este obligatorie;
  • Se aplică uşor odată cu tratamentele fitosanitare.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie