• Descriere produs

  Pulbere anti furnici si gandaci 50g

  PRODUS 100% ORGANIC

  Conţine: pulbere de diatomee.

  Acest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţii.

  Datorita granulaţiei foarte fine şi a formei granulei cu muchii foarte ascuţite, Diatom Pest Furnici şi Gândaci spintecă exoscheletul chitinos al insectelor, provocând deshidratarea acestora. Moartea survine în maxim 72 de ore de la aplicarea produsului. Fiind un produs BIO, este foarte sigur pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor.

  Precauţii: A se evita contactul cu ochii. A se clăti cu foarte multă apă dacă acest lucru s-a întâmplat. A se feri de umiditate. Insectele nu dezvoltă rezistenţă la acest produs, spre deosebire de celelalte produse insecticide.

  Instrucţiuni de folosire: La interior, conţinutul unui plic se aplică în benzi de maxim 10 cm lăţime, pe traseele frecventate de către aceste insecte sau în spatele obiectelor electrocasnice (maşini de spălat, aragaze, frigidere, etc.) Se poate utiliza, în cazul furnicilor, direct pe muşuroi.

  Dacă se foloseşte în exterior, produsul se va reaplica ori de câte ori plouă, după ce suprafeţele sunt zvântate. Diatom Pest Furnici şi Gândaci se va reaplica la orice semn de reinfestare.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie