• RHIZOACTIVE ULTRA – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Dezinfectant de sol, 200g

  CHRD-RHIZOACTIVEULTRA-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 65.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  RHIZOACTIVE ULTRA reprezintă un dezinfectant de sol de înaltă performanță, special formulat pentru a îmbunătăți sănătatea solului și a plantelor. Cu o combinație unică de ingrediente active și nutrienți esențiali, acest produs este soluția ideală pentru fermieri în gestionarea eficientă a problemelor de sol și a bolilor plantelor.

   

  Compoziție

  • Acizi humici și fulvici (1%): aceste substanțe organice esențiale contribuie la îmbunătățirea structurii solului, stimulând activitatea microorganismelor benefice și absorbția optimă a nutrienților de către plante.
  • Bacillus spp. (1x10^6 ufc/g): microorganisme cu rolul de a suprima dăunătorii și bolile din sol, contribuind astfel la menținerea echilibrului microbian și la protejarea plantelor împotriva infecțiilor.
  • Trichoderma hazianum spp (1x10^5 ufc/g): un fungicid natural care ajută la controlul bolilor fungice din sol și la îmbunătățirea sănătății rădăcinilor plantelor.
  • MgSO4 (1%): sulfatul de magneziu furnizează unul dintre macroelementele esențiale pentru dezvoltarea plantei și contribuie la susținerea proceselor metabolice.
  • Zaharuri (5%): sursă de energie pentru microorganismele din sol, care stimulează activitatea lor și sprijină biodisponibilitatea nutrienților.
  • Ascophyllum nodosum (1%): extractul din această algă marină îmbogățește solul cu substanțe nutritive și stimulează creșterea și dezvoltarea plantelor.
  • Bor (0,1%): un micronutrient esențial pentru diverse procese fiziologice ale plantelor, inclusiv pentru formarea celulelor și pentru metabolismul carbohidraților.

   

  Modalitate de aplicare

  Pentru utilizarea corectă a RHIZOACTIVE ULTRA, se recomandă dizolvarea unui plic de 200 grame în 8 litri de apă, pentru tratarea unei suprafețe de 40 de metri pătrați de sol. După aplicare, se recomandă lucrarea terenului în următoarele 24-48 de ore pentru a activa ingredientele și a maximiza efectele dezinfectante și nutritive.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  RHIZOACTIVE ULTRA are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației și trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al RHIZOACTIVE ULTRA este abordarea sa holistică în tratarea solului și a plantelor. Prin combinarea dezinfectantului puternic cu nutrienții esențiali pentru sol și plante, acest produs oferă o soluție completă pentru îmbunătățirea sănătății solului și a recoltei. Utilizarea regulată a RHIZOACTIVE ULTRA poate contribui la creșterea randamentului culturilor și la protejarea acestora împotriva bolilor și dăunătorilor din sol.

   

  Suficient pentru 40 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie