• Rodenticid Ratibrom Peleti - 100 gr.

  IFTRATIBROM100GR
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 7.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Ratibrom Peleti este o momeală rodenticidă gata de utilizat pe bază de substanță activă anticoagulantă eficientă împotriva șoarecelui de casă (Mus musculus), șobolanului cenușiu (Rattus norvegicus) și șobolanului negru (Rattus rattus), chiar și după o singură ingestie.

   

  Substante active:

  • Bromadiolon - 0,005 g
  • Benzoat de denatonium - 0,001 g
  • Substante apetisante si ademenitoare - 100 g

  Formulare: Peleti

 • Descriere produs

  Ratibrom Peleti este o momeală rodenticidă gata de utilizat pe bază de substanță activă anticoagulantă eficientă împotriva șoarecelui de casă (Mus musculus), șobolanului cenușiu (Rattus norvegicus) și șobolanului negru (Rattus rattus), chiar și după o singură ingestie.

   

  Substante active:

  • Bromadiolon - 0,005 g
  • Benzoat de denatonium - 0,001 g
  • Substante apetisante si ademenitoare - 100 g

  Formulare: Peleti

   

  Ratibrom Peleti are o formulare inovatoare pentru piața globală de control al rozătoarelor. Este o fuziune de cereale și bloc de parafină într-o singură momeală: avantajele unice ale atractivității cerealelor se combină cu performanța excelentă a blocului de parafină. Această combinație mărește rezistența la cele mai impermeabile condiții climatice în locurile cele mai expuse , de exemplu în câmp, în zootehnie și în medii industriale.

   

  Mod de actiune:

  Produsul nu alertează și nu provoacă suspiciuni altor membri ai populației de rozătoare.

  Substanta activa din produs este un antagonist competitiv al vitaminei K si reduce sinteza hepatica a factorilor dependenti de vitamina K.

  Simptome: In cazul ingerarii unor cantitati mari de produs, provoaca inhibarea masiva a vitaminei K si sangerarea pielii, a mucoasei, a organelor si a parenchimului.

  Tratament: In cazul ingerarii unor cantitati mari de produs, induceti voma, efectuati o spalatura gastrica sau administrati carbune activ.

  Activitatea protrombinei trebuie monitorizata imediat dupa ingerare si in urmatoarele zile, iar daca actiunea este redusa, administrati vitamina K. Stabiliti protocolul de tratament impreuna cu un Centru de Informare toxicologica.

  Conține o substanță amară (benzoat de denatonium) pentru a preveni ingestia accidentală de către copii și animalele nevizate.

  Contraindicatii: anti-coagulante.

   

  Mod de utilizare:

  Este un produs gata de utilizare, iar dozele indicate trebuie respectate. Nu atingeti produsul cu mainile goale, purtati manusi corespunzatoare. Utilizati momeala in recipiente corespunzatoare utilizant un dozator calibrat la 20 gr.

  Acestea trebuie ferite de conditiile meteorologice, de ingerare de catre animale neavizate si de dispersie. Monitorizati zona de infestare si pastrati statiile de intoxicare cu momeala intre galerii, de-a lungul traseelor rozatoarelor si in locatiile cu o concentratie mai mare de rozatoare.

  Se recomanda ca statiile sa fie plasate la 5-10 metri distanta una de cealalta. Marcati in mod clar zona tratata si mentionati riscul de intoxicare si masurile de prim ajutor care trebuie luat in aceste situatii. Inlocuiti in statiile de intoxicare momeala in fiecare saptamana, daca este necesar.

  Indepartati orice rozatoare moarte cat mai repede posibil si elimnati-le in conformitate cu reglemantarile in vigoare. Produsul nu este destinat uzului permanent si prin urmare, trebuie sa se organizeze tratament de maxim 6 sapatamani. Dupa tratament eliminati si momeala ramasa in conformitate cu regulamentele aplicabile.

  Poate fi utilizat în și în jurul clădirilor industriale (inclusiv depozite, depozite, cale de nave), rurale, civile, rezidențiale, pivnițe, garaje, dulapuri, grădini și zone exterioare de relevanță.

  Marcati in mod clar zona tratata si mentionati riscul de intoxicare si masurile de prim ajutor care trebuie luat in aceste situatii. Inlocuiti in statiile de intoxicare momeala in fiecare saptamana daca este necesar. Indepartati orice rozatoare moarte cat mai repede posibil si eliminati-le in conformitate cu regulamentele in vigoare.

   

  Specificatii:

  Tip produs

  Rodenticid

  Producator

  Kollant

  Denumire

  Ratibrom Peleti

  Ambalaj

  100 gr

  Substanta activa

  Brodifacum,

  Benzoat de denatonium

  Spectru daunatori

  Șoarecele de casă (Mus musculus)

  Șobolanul cenușiu (Rattus norvegicus)

  Sobolanul negru (Rattus rattus)

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie