• Sperietoare Pasari, Zmeu Soim 1,40 m, VOTTON, Impermeabil, Black Hawk Kite, Olanda

  265/1
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 139.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Zmeul Soim Sperietoare pasari, Black Hawk Kite 1,40 m - Alunga orice specie de pasari!

  • Imita natural forma si zborul Pasarii de prada
  • Eficient pentru a proteja: Plantatii agricole, Livezi, Zone piscicole, Gradini, Plaje, Parcuri...etc
  • Realizat manual, detaliat si realist din material impermeabil
  • Anvergura aripilor 1,40 m

  ALUNGA: Ciori, Porumbei, Pescarusi, Cormorani, Grauri, Vrabii, Mierle, Cotofene, Gaste, Rate, Soareci si alte rozatoare.

  Zmeul Soim Sperietoare Pasari Black Hawk Kite 1,40 m, imita perfect una dintre cele mai de temut pasari de prada pentru orice specie de pasari, avand o deschidere de aripi de 1,40 m si o lungime de 0,80 m - foarte eficient in alungarea si indepartarea pasarilor.

  Eficient:  In comparatie cu alte tipuri de zmee, Zmeul Soim Black Hawk Kite 1,40 m este realizat manual, realist, rezistent, dintr-un  material impermeabil ce imita natural Pasarile de prada, iar in locul in care este amplasat, pasarile percep instinctual pericolul si parasesc zona in care acesta este prezent.

  Zmeul zboara natural, este special conceput sa zboare si sa se ridice de la sol la cea mai usoara adiere de vant, schimband directia permanent stanga, dreapta, sus, jos, datorita inelelor rotative ce se monteaza de sfoara de prindere cu care acesta este dotat.

  ImportantPasarile si rozatoarele nu stau in acelasi loc in care sunt prezente pasarile de prada!

  Zmeul Black Hawk Kite sperietoare pasari,  este proiectat si executat de producatorul din Olanda, avand o experienta de peste 27 de ani in combaterea pasarilor.

  Amplasare ideala:

  Plantatii Agricole, Plantatii viticole, Zone piscicole, Livezi, Gradini, Peluze, Plaje, Porturi, Gradini…, se poate amplasa oriune, in zone joase sau inalte de relief.

  Protejeaza o zona de pana la 1Ha, functie de relief si de inaltimea suportului telescopic. Cu cat este mai inalt suportul cu atat protejeaza o suprafata mai mare fiind vizibil de la mare distanta de catre pasari.

  Montare:

  Sperietoarea pasari Zmeu Soim Black Hawk Kite 1,40 m, este foarte usor de montat, se poate monta in orice loc, in zone de relief joase sau inalte.  Aveti nevoie de un dispozitiv flexibil (NU ESTE INCLUS), bara flexibila din fibra de sticla telescopica sau din aluminiu, sau tulpina inalta de alun...etc, minim 4m inaltime, sau pe orice suport flexibil de 7m, 8m, 10m ..13m.

  Dispozitivul se fixeaza in sol, inclinat la un unghi de 10-15 grade. Zmeul nu trebuie sa atinga solul, se recomanda sa fie la 1,50 m deasupra solului inainte de lansare in zbor. Instructiunile de montare, vor fi atasate produsului.

  Zmeul are inclus in pachet - Sfoara necesara pentru montaj, inelele rotative de prindere si de stabilitate a acestuia.  

  Produsul nu are inclus dispozitivul pe care se monteaza. Daca doriti sa comercializati separat dispozitivul din fibra de sticla, puteti accesa: https://bit.ly/3mrihug

  Produsul este realizat, proiectat, de compania din Olanda avand o experienta internationala de peste 27 ani in solutii profesionale in combaterea si alungarea pasarilor, a daunatorilor, in protejarea sanatatii umane si a vietii salbatice.

  Produsul detine Certificat de Garantie si Conformitate Europeana direct de la Producator.

  Produs Fabricat in Olanda

   

   

   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie