• SpudBoost, 5-20-13 +4%MgO+8%SO3+1%ZnSO4 +1%B+8,5%CaO + 1,25% Microelemente (Cu, Fe, Mn, Mo), Foliar hidrosolubil pentru cartofi, 250g

  CHRD-SPUD-250G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 16.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

   

  Conținut:

  5% (N) total 20% (P)
  13% (K)
  4% MgO

  8% SO3
  Mod de aplicare :

  1% Bor (B) 8,5% CaO 1% ZnSO4

  1,25% Microelemente

   

  Aplicare foliară: Se recomandă o doză de 20-30 g (o lingură)/100 metri pătrați, diluată în 10 litri de apă, aplicată în faza de dezvoltare activă a plantelor, în perioada de creștere și formare a tuberculilor.

  Fertigare (picurare la rădăcină):

  Se recomandă o doză de 20-30 g (o lingură)/100 metri pătrați, diluată în 50 litri de apă, aplicată regulat în timpul sezonului de creștere.

   

  SpudBoost este un îngrășământ foliar hidrosolubil premium, special formulat pentru a îmbunătăți rendimentul și calitatea recoltei de cartofi.

  Formula sa avansată conține o combinație perfect echilibrată de macro și microelemente esențiale, care asigură o nutriție completă și echilibrată a plantelor de cartofi. SpudBoost stimulează creșterea sănătoasă a cartofilor, îmbunătățind dezvoltarea sistemului radicular, formarea tuberculilor și rezistența la stresuri biotice și abiotice. Cu SpudBoost, producătorii de cartofi pot obține recolte bogate și de calitate superioară, satisfăcând cerințele pieței și a consumatorilor.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie