• Fungicid Teldor 500 SC - 10ML

  IFITO1583146276109174_230
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 12.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Teldor 500 SC este un fungicid cu actiune de contact si local sistemica pentru combaterea putregaiului cenusiu la vita de vie, legume, capsun, flori ornamentale si a moniliozelor la pomii fructiferi.

  Substanta activa: Fenhexamid 500 g/l

 • Descriere produs

  Teldor 500 SC este un fungicid cu actiune de contact si local sistemica pentru combaterea putregaiului cenusiu la vita de vie, legume, capsun, flori ornamentale si a moniliozelor la pomii fructiferi.

   

  Substanta activa: Fenhexamid 500 g/l

   

  Fungicid Teldor 500 SC cu actiune de contact si local sistemica, omologat pentru combaterea putregaiului cenusiu la vita de vie, legume, capsun, flori ornamentale si moniliozelor la samburoase.

   

  Mod de actiune:

  Teldor 500 SC este un fungicid cu o actiune preventiva de durata, distant combaterii putregaiului cenusiu la diferite culturi. El actioneaza la suprafata organelor tratate, impiedicand germinareasporilor si local sistemic, impiedicand producerea infectiilor si dezvoltarea ulterioara a miceliului in planta.

  Teldor 500 SC se fixeaza puternic la suprafata organelor tratate, o parte a produsului patrunzand in plante.

   

  Mod de utilizare:

  La vita de vie se utilizeaza doza de 0.8-1 l/ha, in functie de presiunea de infectie, pentru 1-2 tratamente preventive in urmatoarele faze: la scuturarea florilor, inaintea compactarii ciorchinelui si la intrarea in parga. In conditii de presiune mare de infectie se va utiliza doza marita precedata de un desfrunzit partial.

  Timpul de pauza este de 7 zile. Nu are efecte negative asupra fermentatiei alcoolice si malo-lactice.


  La cires, visin, prun se folosesc 0.8 l/ha pentru combaterea moniliozelor. Se efectueaza 1-2 tratamente preventive. Primele tratamente (buton roz-scuturarea petalelor) combat Monilia laxa, care se manifesta in principal pe lastari si flori, iar urmatoarele combat in plus Monilia fructigena si au ca scop prevenirea atacului pe fructe. Tratamentele se repeta la 10-14 zile, in alternanta cu alte produse.

  Timpul de pauza este de 1-3 zile.


  La capsun se recomanda a se efectua 2-3 tratamente la doza de 1.5 l/ha, primul la inceputul infloririi, iar urmatoarele dupa fiecare recoltare a fructelor. Se utilizeaza 1000 l solutie/ha.

  Timpul de pauza este de 1-3 zile.


  La tomate, castravetii in solarii se efectueaza 1-2 tratamente la doza de 0.8 l/ha, la avertizare sau la aparitia primelor simptome de boala in perioada de crestere a fructelor. Volumul mediu de solutie este de 600-1000 l/ha.

  Timpul de pauza este de 1-3 zile.


  La ceapa se efectueaza 1-2 tratamente preventive la doza de 0.8 l/ha, la avertizare, cu 6 respectiv 3 saptamani inainte de recoltare. Volumul mediu de solutie este de 600 l/ha.


  La crizanteme si lalele se folosesc 0.8 l/ha. Se efectueaza 2-3 tratamente la avertizare. Volumul de solutie este de 400 l/ha. La tratamentul bulboaselor se adauga adeziv la solutia de stropit.

   

  Plante tratate: Capsun, Cires, Visin, Prun, Tomate, Castraveti, Ceapa, Crizanteme, Lalele, Vita de vie

  Boli si Ciuperci combatute: Monilioza, Putregaiul cenusiu

   

  Informații suplimentare

  Detinatorul omologarii

  Bayer Crop Science.

  AMBALAJ

  TELDOR 500 SC 10ML

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie