• Descriere produs

  Aparat anti rozatoare auto Car Animal Repeller

  Dispozitivul Isotronic CarAnimalReppeler alunga soarecii si sobolanii prin producerea unui semnal acustic cu o frecventa de 23kHz la intervale de cate 15 secunde timp de pornire si de oprire; frecventa foarte mare perceputa de rozatoare este deranjanta si foarte neplacuta, determinandu-le sa evite vehiculul respectiv.

  Intructiuni de instalare a dispozitivului impotriva soarecilor si sobolanilor:

  Dispozitivul anti-rozatoare, jderi, dihori, soareci, sobolani se fixeaza cu ajutorul suruburilor de prindere, pe tabla, sau a colierelor de cablu de caroserie, in compartimentul motor. Cablul de conectare la bateria masinii se aseza astfel incat sa nu atinga piesele in miscare sau piesele fierbinti( paleta ventilatorului, galeria de evacuare). Aparatul trebuie amplasat in compartimentul motor astfel incat sunetul sa se distribuie uniform si sa nu fie estompat de catre straturile izolatoare.

  Va recomandam ca montajul sa se realizeze de catre personal calificat si autorizat!

  Aparatul se leaga direct la bateria masinii; cablul maro se leaga la borna minus, iar cablul negru la plus. Suplimentar se poate lega cablul gri de borna 15 (butuc de contact, radioul de masina) a bateriei, astfel aparatul porneste automat cand se opreste motorul si se opreste automat cand se porneste motorul. In acest mod se mareste durata de functionare a aparatului, deoarece functioneaza doar atunci cand motorul este oprit.

  In cazul in care nu folositi vehiculul un timp mai indelungat, trebuie sa aveti grija ca aparatul sa fie decuplat in aceasta perioada de timp.

  Daca masina a mai fost vizitata de rozatoare, au ramas mirosurile pentru ca si-au marcat teritoriul. Trebuie indepartate aceste mirosuri inainte de montajul aparatului anti-rozatoare, deoarece pot patrunde alti daunatori chiar si intr-un compartiment al motorului protejat. Este recomandata o spalare temeinica a motorului sau curatarea cu produse speciale( ex: spray indepartare mirosuri ZAG248). In plus, animalele isi lasa mirosurile de mancare si sub masina, pe locul de parcare. Este recomandat sa indepartati urmele cu agenti de spalare si cu peria pentru a nu da rozatoarelor ocazia de a-si apara teritoriul.

  Specificatii tehnice:

  Tensiunea de functionare: 12V DC

  Curentul: aprox. 0,7mA

  Frecventa: 23kHz +/-10%

  Consumul de curent: aprox. 1W

  Siguranta: 250V/ 0,2A extern

  Nivelul fonic: aprox. 80dB

  Cablul de conectare: aprox. 50cm

  Unghiul razei reflectate: aprox. 140°C

  Garantie persoane juridice: 12 luni

  Garantie persoane fizice: 24 luni

  Tara de provenienta: Germania

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie