• Statie de Intoxicare Aldef ERIS

  ADF200.009
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 7.87 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Statie de intoxicare fabricata din plastic rigid, dotata cu accesorii pentru momeli rodenticide si sistem de inchidere cu cheie ce protejeaza momeala de intemperii,impiedicand eliberarea in mediul inconjurator.
  Eficienta si usor de folosit poate fi utilizata pentru deratizarea ariilor interne si externe cu distributia in siguranta a momelii de tip pasta, pulbere si grau.

  Instructiuni de folosire:
  Momeala se va amplasa in unul din compartimentele prevazute in interiorul statiei de intoxicare. Inchiderea statiei de intoxicare se face prin impingerea si apasarea capacului in sistemul de clicheti aflati pe partea inferioara a statiei. Este recomandabil sa se fixeze statia de un suport fix (ziduri, beton, stalpi, etc). Statia se va amplasa la perete, in asa fel incat gaurile de intrare sa fie catre partea peretelui si in ambele sensuri libere.
  Se recomanda ca statia sa ramana cel putin 7 zile in aceeasi pozitie, dupa care se va controla si la nevoie se va inlocui sau completa momeala pana cand nu va mai fi frecventata de rozatoare. Pentru cele mai bune si rapide rezultate, utilizati mai multe statii de intoxicare concomitent.

  Dimensiuni: 17 X 5 X  5,5/ gaura 2,5 cm.

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie