• ALLEGRIA – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru păioase, 200g

  CHRD-ALLEGRIA-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 22.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Allegria este produsul de încredere, special conceput pentru a îmbunătăți randamentul și calitatea culturilor de grâu, orz și triticale. Cu o formulă avansată și ingrediente de înaltă calitate, Allegria aduce un plus de nutriție și stimulare pentru o dezvoltare sănătoasă a plantelor, contribuind la obținerea unor recolte abundente și de calitate superioară.

   

  Compoziție

  • Acizi humici și fulvici (5%): acești acizi esențiali sunt cheia pentru o sănătate optimă a solului și a plantelor, îmbunătățind structura solului, promovând absorbția nutrienților și stimulând creșterea și dezvoltarea plantelor.
  • Bor (3,55%): borul este un micronutrient esențial pentru dezvoltarea plantelor de cereale, contribuind la formarea corespunzătoare a țesuturilor și la creșterea randamentului culturilor.
  • Ascophyllum nodosum (2%): extractul din această algă marină bogată în substanțe bioactive, vitamine și minerale, stimulează creșterea plantelor, îmbunătățește rezistența la stresul de mediu și ajută la obținerea unor recolte sănătoase și abundente.
  • Sulfat de magneziu (20%): magneziul este esențial pentru sinteza clorofilei și producția de energie în plante, asigurând o creștere sănătoasă și o fotosinteză eficientă.

   

  Modalitate de aplicare

  Allegria este ușor de aplicat, fiind disponibil sub formă de plicuri dozate cu precizie. Se recomandă aplicarea unui plic de 200 grame pentru fiecare 3000 mp de cultură, dizolvat în 60-120 litri de apă, folosind echipamente de pulverizare standard. Pentru a maximiza beneficiile, se recomandă aplicarea unui tratament la burduf și un alt tratament la burduf, pentru a asigura o nutriție echilibrată pe tot parcursul ciclului de creștere al plantelor.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  Allegria are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a asigura integritatea și eficacitatea produsului, acesta trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al Allegria este recomandarea de a efectua două tratamente distincte, la burduf, pentru a asigura o absorbție maximă a nutrienților și o dezvoltare corespunzătoare a culturilor de grâu, orz și triticale. Allegria este partenerul de încredere al fermierilor care aspiră la obținerea recoltelor de cereale de cea mai înaltă calitate și a unui randament excelent.

   

  Suficient pentru 3000 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie