• CARBON 50 – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar universal, 200g

  CHRD-CARBON50-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 20.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Carbon 50 este soluția ideală pentru fermierii și grădinarii care doresc să protejeze și să stimuleze creșterea cerealelor, legumelor, fructelor, pomilor fructiferi și viței de vie. Ca biostimulator nemicrobian, Carbon 50 este conceput pentru a reduce fitotoxicitatea cauzată de erbicide și pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă și robustă a plantelor în toate etapele lor de creștere.

   

  Compoziție

  • Acizi humici și fulvici (5%): acești acizi esențiali sunt extrase din materiale organice naturale și sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a îmbunătăți structura solului, de a crește retenția de apa și nutrienți, si de a promova creșterea și dezvoltarea plantelor.

   

  Modalitate de aplicare

  Carbon 50 se aplică cu ușurință, fiind disponibil sub formă de pulbere solubilă în apă. Se recomandă un plic de 200g de produs per 3000 mp, dizolvată în 60-120 litri de apă, folosind echipamente de pulverizare standard. Aplicarea se face în fazele principale de creștere ale plantelor, pentru a maximiza beneficiile și a asigura o protecție eficientă împotriva fitotoxicității erbicidelor.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  Carbon 50 are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a asigura integritatea și eficacitatea produsului, acesta trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Una dintre caracteristicile distincte ale Carbon 50 este capacitatea sa de a reduce fitotoxicitatea cauzată de erbicide, protejând astfel plantele împotriva efectelor negative ale acestora și promovând o creștere sănătoasă și viguroasă. Prin aplicarea Carbon 50 în fazele principale de creștere, fermierii și grădinarilor le este oferită încredere că culturile lor vor prospera și vor produce recolte de calitate superioară.

   

  Suficient pentru 3000 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie