• APPORT – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru legume, 200g

  CHRD-APPORT-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 20.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Apport este un produs inovator, conceput special pentru a satisface nevoile specifice ale culturilor de legume. Cu o formulă avansată și ingrediente de înaltă calitate, Apport oferă o soluție completă pentru îmbunătățirea sănătății plantelor, stimularea creșterii și dezvoltarea recoltei, asigurând astfel obținerea unor legume și fructe de cea mai înaltă calitate.

   

  Compoziție

  • Acizi humici și fulvici (2,5%): esențiali pentru sănătatea solului și a plantelor, acești acizi îmbunătățesc structura solului, stimulează absorbția nutrienților și sprijină dezvoltarea sistemului radicular.
  • Bor (1,75%): micronutrient esențial pentru dezvoltarea corespunzătoare a plantelor, borul contribuie la formarea fructelor și semințelor și la reglarea proceselor metabolice.
  • Ascophyllum nodosum (2%): extractul din această algă marină bogată în substanțe bioactive, vitamine și minerale, stimulează creșterea și dezvoltarea plantelor, îmbunătățind rezistența la stresul de mediu.
  • Sulfat de magneziu (10%): magneziul este esențial pentru sinteza clorofilei și a altor molecule organice, asigurând o creștere sănătoasă a plantelor și o fotosinteză eficientă.
  • Aminoacizi organici (1%): sunt esențiali pentru metabolismul plantelor, contribuind la absorbția nutrienților, sinteza proteinelor și stimularea creșterii.

   

  Modalitate de aplicare

  Apport poate fi aplicat prin picurare la rădăcină sau foliar, în funcție de preferințele și nevoile culturilor:

  Picurare la rădăcină: Se recomandă o soluție diluată la 0,5% (200g Apport în 40 litri apă) pentru picurare la rădăcină.

  Foliar: Pentru aplicare foliară, se recomandă o soluție diluată la 1% (200g în 20 litri apă).

  Pentru culturile de legume și fructe în câmp, se aplică 10kg de Apport pe hectar, dizolvat în 200-400 litri de apă, în plin stadiu de vegetație. Pentru legumele crescute în solarii, se recomandă o soluție diluată la 1% (100g în 10 litri apă) pentru fiecare 100 de metri pătrați.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  Apport are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației și trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al Apport este recomandarea de a aplica produsul în toate stadiile importante de vegetație ale culturilor de legume, asigurând astfel o nutriție echilibrată și stimularea continuă a creșterii și dezvoltării. Apport este soluția ideală pentru fermierii care doresc să obțină recolte de legume și fructe de cea mai înaltă calitate și randament maxim.

   

  Suficient pentru 20 L apă

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie