• MINICROPS – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Biostimulator răsaduri, 200g

  CHRD-MINICROPS-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 20.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Minicrops este soluția perfectă pentru cei care doresc să obțină rasaduri sănătoase și puternice, pregătite pentru o creștere viguroasă în solul definitiv. Cu o formulă specială, Minicrops este un agent de înrădăcinare și transplantare pentru rasaduri, conceput pentru a sprijini dezvoltarea rădăcinilor și adaptarea acestora la mediul nou.

   

  Compoziție

  • Acizi humici și fulvici (1%): acești acizi esențiali îmbunătățesc structura solului, promovează absorbția nutrienților și stimulează dezvoltarea rădăcinilor sănătoase.
  • Ascophyllum nodosum (1%): extractul din această algă marină bogată în substanțe bioactive ajută la reducerea stresului transplantării și la stimularea creșterii rădăcinilor.
  • Aminoacizi (1%): aminoacizii organici ajută la promovarea creșterii și la întărirea sistemului imunitar al plantelor, asigurând o adaptare rapidă și eficientă la noul mediu.
  • Unități formatoare de colonii (UFC) (1 x 10^5 UFC/g): aceste unități microbiene ajută la colonizarea rădăcinilor cu microorganisme benefice, îmbunătățind asimilarea nutrienților și rezistența la stres.

   

  Modalitate de aplicare

  Pentru utilizare, se amestecă conținutul unui plic de 200g de Minicrops cu 40 litri de apă și se înmoaie răsadurile cu rădăcinile în această soluție timp de minim 8 ore (recomandat 12 ore). Acestea pot fi lăsate în soluție peste noapte și plantate a doua zi dimineața. Soluția finală obținută se va folosi pentru udarea răsadurilor.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  Minicrops are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a asigura integritatea și eficacitatea produsului, acesta trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al Minicrops este recomandarea pentru două tratamente importante în fazele de creștere. Acest lucru contribuie la asigurarea unei adaptări rapide și sănătoase a răsadurilor la mediul definitiv, promovând o creștere sănătoasă și viguroasă a plantelor. Minicrops este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție eficientă și simplă pentru înrădăcinarea și transplantarea cu succes a răsadurilor.

   

   

  Suficient pentru 40 L apă

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie