• N23 Ultra – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar universal, 200g

  CHRD-N23ULTRA-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 22.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  N23 Ultra este un îngrășământ foliar hidrosolubil avansat, special conceput pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea sănătoasă a plantelor într-o gamă variată de culturi. Cu o formulă echilibrată și ingrediente de înaltă calitate, acest îngrășământ oferă o soluție rapidă și eficientă pentru a satisface necesitățile nutriționale ale plantelor și pentru a asigura randamente excelente în agricultură.

   

  Compoziție

  • Azot ureic (23%): azotul este unul dintre cei trei macronutrienți esențiali pentru plante, iar forma sa ureică este ușor de absorbit, promovând o creștere rapidă și viguroasă.
  • Ascophyllum nodosum (1%): extractul din această algă marină bogată în substanțe bioactive ajută la stimularea creșterii și dezvoltării plantelor, îmbunătățind rezistența la stres și asimilarea nutrienților.
  • Sulfat de magneziu (5%): magneziul este un micronutrient esențial pentru sinteza clorofilei și a altor compuși importanți, asigurând o creștere sănătoasă și o producție optimă de fructe și semințe.
  • Aminoacizi (1%): aminoacizii organici ajută la promovarea creșterii și la întărirea sistemului imunitar al plantelor, contribuind la o dezvoltare sănătoasă și la o rezistență crescută la stres.

   

  Modalitate de aplicare

  N23 Ultra este ușor de utilizat, fiind un îngrășământ foliar hidrosolubil. Se recomandă dizolvarea unui plic de 200 grame în 60-120 litri de apă și aplicarea soluției rezultate pe frunzele plantelor, folosind echipamente de pulverizare standard. Pentru a maximiza beneficiile, se recomandă efectuarea a două tratamente în fazele importante de creștere ale plantelor.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  N23 Ultra are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a asigura integritatea și eficacitatea produsului, acesta trebuie păstrat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al N23 Ultra este capacitatea sa de a furniza rapid și eficient nutrienții esențiali plantelor prin aplicare foliară. Prin folosirea acestui îngrășământ hidrosolubil, agricultorii și grădinarii pot obține rezultate excelente într-un timp scurt, asigurând o creștere sănătoasă și o producție abundentă de fructe și legume de calitate superioară.

   

  ATENȚIE! Este interzisă aplicarea la cartof!

   

   

  Suficient pentru 3000 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie