• SUN ACTIV – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru floarea-soarelui, 200g

  CHRD-SUNACTIV-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 22.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Sun Activ este partenerul de încredere al fermierilor care cultivă floarea soarelui, oferind o soluție eficientă pentru îmbunătățirea creșterii și dezvoltării sănătoase a acestor plante. Cu o formulă special concepută pentru a satisface nevoile specifice ale floarei soarelui, Sun Activ promovează o producție maximă și o calitate superioară a semințelor, contribuind la succesul fermelor agricole.

   

  Compoziție

  • Bor (8%): borul este un micronutrient esențial pentru dezvoltarea florilor și formarea semințelor în floarea soarelui, contribuind la creșterea randamentului și calității recoltei.
  • Ascophyllum nodosum (5%): extractul din această algă marină bogată în substanțe bioactive stimulează creșterea și dezvoltarea plantelor, îmbunătățind rezistența la stres și absorbția nutrienților.
  • Sulfat de magneziu (20%): magneziul este esențial pentru procesele metabolice ale plantelor, inclusiv sinteza clorofilei și producerea de energie, asigurând o creștere sănătoasă și o dezvoltare vigorată.

   

  Modalitate de aplicare

  Pentru a utiliza Sun Activ, se recomandă aplicarea unui plic de 200g pentru fiecare 3000 mp de cultură, dizolvat în 60-120 litri de apă. Această soluție se va aplica prin pulverizare foliară, asigurând o acoperire uniformă a frunzelor. Pentru rezultate optime, se recomandă două tratamente în fazele de creștere ale plantei, la 2-4 frunze și respectiv la 4-6 frunze.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  Sun Activ are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației. Pentru a păstra integritatea și eficacitatea produsului, acesta trebuie depozitat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al Sun Activ este recomandarea pentru două tratamente în fazele importante de creștere ale plantelor. Acest lucru asigură o absorbție maximă a nutrienților și o dezvoltare optimă a culturilor, contribuind astfel la obținerea unor recolte bogate și de calitate superioară. Sun Activ este alegerea ideală pentru fermierii care doresc să obțină randamente maxime din culturile lor de floarea soarelui.

   

  Suficient pentru 3000 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie