• VITIS – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru viță de vie, 200g

  CHRD-VITIS-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 22.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  VITIS este un îngrășământ și biostimulator special formulat pentru a promova o creștere sănătoasă și o recoltă abundentă de struguri. Cu o compoziție echilibrată de nutrienți esențiali și substanțe bioactive, VITIS asigură o dezvoltare armonioasă a plantelor și îmbunătățește calitatea și gustul fructelor.

   

  Compoziție

  • Sulfat de fier (1%): furnizează fierul necesar pentru sinteza clorofilei și procesele metabolice ale plantelor, contribuind la o creștere sănătoasă.
  • Bor (1,75%): un micronutrient esențial pentru formarea florilor și a fructelor, influențând direct dezvoltarea și calitatea recoltei.
  • Acizi humici și fulvici (3%): stimulează absorbția nutrienților, îmbunătățesc structura solului și sporesc rezistența plantelor la stresul abiotic.
  • Ascophyllum nodosum (1%): algă marină bogată în substanțe nutritive și hormoni de creștere naturali, care promovează creșterea vigorată și dezvoltarea plantelor.
  • Aminoacizi (2,5%): elementele esențiale pentru formarea proteinelor și a altor compuși biologici, care susțin procesele metabolice și creșterea plantelor.

   

  Modalități de aplicare

  Se pregătește o soluție cu 200g de VITIS în 40 litri de apă și se aplică pe frunzele plantelor din solarii pe o suprafață de 400 metri pătrați. Se recomandă 3-4 aplicări pe parcursul ciclului de vegetație, în momentele cheie:

  - aplicare la începutul perioadei de creștere: în faza de înrădăcinare sau după transplantare, pentru a stimula dezvoltarea sistemului radicular și adaptarea plantelor la noul mediu;

  - aplicare în perioada de înflorire: pentru a sprijini formarea florilor și polenizarea, asigurând o legare optimă a fructelor;

  - aplicare în perioada de dezvoltare a fructelor: în momentul când fructele încep să se formeze, pentru a susține o creștere sănătoasă și uniformă a acestora;

  - aplicare în perioada de maturare și coacere: pentru a spori calitatea și gustul fructelor, și pentru a întări rezistența plantelor la stresul din mediul înconjurător.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  VITIS are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației și trebuie păstrat într-un loc uscat, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Suficient pentru 400 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie