• RADICULAR HA – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Picurare la rădăcină, 200g

  CHRD-RADICULARHA-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 20.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  RADICULAR HA este un biostimulator microbian avansat, creat pentru a promova sănătatea plantelor și pentru a sprijini dezvoltarea rădăcinilor puternice și viguroase. Cu o formulă complexă și bogată în nutrienți esențiali, RADICULAR HA este partenerul de încredere al fermierilor care doresc să obțină randamente superioare și o calitate excelentă a recoltei în culturile lor.

   

  Compoziție

  • Carbon organic (5%): componenta principală care ajută la îmbunătățirea structurii solului, creșterea fertilității și reținerea apei și a nutrienților în sol.
  • Bacillus spp min. 1 x 10^5 ufc / g: microorganisme benefice care stimulează procesul de fixare a azotului atmosferic și îmbunătățesc biodisponibilitatea nutrienților pentru plante.
  • Aminoacizi (2%): nutrienți esențiali care susțin creșterea și dezvoltarea plantelor, sprijinind formarea proteinelor și a altor compuși vitali.
  • Sulfat de magneziu (3%): magneziul este un macroelement esențial pentru sinteza clorofilei și activitatea enzimatică, contribuind la o creștere sănătoasă a plantelor.
  • Bor (1,75%): un micronutrient crucial pentru dezvoltarea semințelor și a florilor, jucând un rol important în procesele de polenizare și formare a fructelor.
  • Trichoderma harzianum spp (1 x 10^5 ufc/g): un fungicid natural care protejează plantele împotriva bolilor și dăunătorilor, îmbunătățind astfel sănătatea și rezistența acestora.

   

  Modalitate de aplicare

  RADICULAR HA se aplică exclusiv prin sistemul de picurare. Se recomandă utilizarea a 200g de RADICULAR HA în 200 litri apă, direct în bazin pentru fiecare 200 de metri pătrați de cultură. Pentru a maximiza beneficiile, se efectuează 3-5 aplicări pe ciclu de vegetație, în stadiile cheie de dezvoltare a plantelor.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  RADICULAR HA are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației și trebuie păstrat în condiții optime, la temperaturi între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  RADICULAR HA este un produs superconcentrat și complex, care acționează ca fixator de azot pentru leguminoase, deblocator de fosfor și imunostimulator pentru plante. Prin promovarea unei rădăcini sănătoase și stimularea creșterii, RADICULAR HA ajută la obținerea unor recolte abundente și de calitate superioară în culturile agricole.

   

   

  Suficient pentru 200 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie