• SALADDA – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru salată, ceapă, varză, 200g

  CHRD-SALADDA-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 20.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  SALADDA este un produs inovator special conceput pentru îmbunătățirea calității și randamentului culturilor de salată, ceapă și varză. Cu o formulă unică, SALADDA furnizează nutrienții esențiali și stimulează creșterea și dezvoltarea plantelor, contribuind la obținerea unei recolte sănătoase și bogate.

   

  Compoziție

  • Sulfat de fier (1%): furnizează fierul necesar plantelor pentru sinteza clorofilei și pentru menținerea unei culori verzi sănătoase a frunzelor
  • Bor (1,75%): un micronutrient esențial pentru dezvoltarea radiculară și reproductivă a plantelor
  • Acizi humici și fulvici (2,5%): aceste substanțe organice complexe îmbunătățesc structura solului, favorizează retentia de apa și nutrienti si stimulează activitatea microorganismelor benefice din sol
  • Ascophyllum nodosum (1%): extractul din această algă marină furnizează o gamă largă de micronutrienți, vitamine și hormoni vegetali, contribuind la creșterea vigorii și rezistenței plantelor
  • Aminoacizi (2%): sunt elementele de bază pentru sinteza proteinelor, fiind esențiale pentru creșterea și dezvoltarea plantelor.

   

  Modalitate de aplicare

  Pentru a utiliza SALADDA eficient, se recomandă dizolvarea unui plic de 200 grame în 40 litri de apă și aplicarea soluției obținute pe o suprafață de 400 de metri pătrați de cultură. Se pot efectua minim două aplicări pe durata întregului ciclu de vegetație, în funcție de nevoile specifice ale plantelor și de condițiile de creștere.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  SALADDA are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației și trebuie păstrat în condiții optime, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al SALADDA constă în capacitatea sa de a oferi un spectru larg de nutrienți esențiali, îmbogățind solul și susținând dezvoltarea optimă a plantelor de salată, ceapă și varză. Prin aplicarea regulată a acestui produs pe parcursul ciclului de creștere, fermierii pot obține recolte sănătoase, de calitate superioară și cu randamente ridicate.

   

  Suficient pentru 400 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie