• TOMMY – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru tomate, 200g

  CHRD-TOMMY-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 20.00 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  TOMMY este un îngrășământ și biostimulator special formulat pentru a promova o creștere sănătoasă și o recoltă abundentă de tomate. Cu o combinație optimă de ingrediente active, TOMMY oferă nutrienții esențiali și stimulează procesele fiziologice ale plantelor, contribuind la obținerea de roade de calitate superioară.

   

  Compoziție

  • Sulfat de fier (3%): asigură un aport adecvat de fier, contribuind la formarea clorofilei și la menținerea unei culori intense a frunzelor.
  • Bor (1,75%): un micronutrient esențial pentru dezvoltarea florală, polenizare și formarea fructelor.
  • Acizi humici și fulvici (2,4%): îmbunătățesc structura solului, stimulează activitatea microbiană și promovează absorbția eficientă a nutrienților.
  • Ascophyllum nodosum (2%): algă marină bogată în substanțe nutritive și hormoni naturali de creștere, care sprijină creșterea și dezvoltarea plantelor.
  • Aminoacizi (5%): elementele esențiale pentru formarea proteinelor și a altor compuși biologici, esențiale pentru creșterea sănătoasă a plantelor.

   

  Modalități de aplicare

  Se pregătește o soluție cu 200g de TOMMY în 40 litri de apă și se aplică pe frunzele plantelor din solarii pe o suprafață de 400 metri pătrați. Se recomandă 3-4 aplicări pe parcursul ciclului de vegetație, în momentele cheie:

  - aplicare la începutul perioadei de creștere: se aplică după plantare sau în faza de înrădăcinare, pentru a sprijini dezvoltarea rădăcinilor și adaptarea plantelor la mediul nou;

  - aplicare în perioada de înflorire: în acest stadiu, plantele au nevoie de nutrienți suplimentari pentru o polenizare și o formare corespunzătoare a fructelor;

  - aplicare în perioada de formare a fructelor: se aplică în momentul în care fructele încep să se dezvolte, pentru a le asigura o creștere sănătoasă și o maturare uniformă;

  - aplicare în perioada de maturare și coacere: pentru a spori calitatea și gustul fructelor, precum și pentru a susține rezistența plantelor la stresul din mediul înconjurător.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  TOMMY are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației și trebuie păstrat într-un loc uscat, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Suficient pentru 400 mp


   

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie