• ZEA ACTIV – FERTILIZANT EU DE TIP PFC 1, CMC 1 CF. REG. (CE) 1009/2019 Foliar pentru porumb, 200g

  CHRD-ZEACTIV-200G
  Scrie o recenzie

 • local_shipping Livrare in toata tara prin curier rapid

  credit_card Platesti rapid si in siguranta direct pe site

  admin_panel_settings Selectam cu atentie toti vanzatorii parteneri

  verified Garantie asigurata de vanzator

  lock_reset 14 zile drept de retur

 • 22.50 lei
  +
  in stoc
  Adauga la favorite
 • Descriere produs

  Zea Activ este un produs inovator special conceput pentru a maximiza randamentul și calitatea culturilor de porumb. Cu o formulă bogată în nutrienți esențiali și extracte naturale, Zea Activ este partenerul ideal al fermierilor în obținerea unei producții abundente și de înaltă calitate.

   

  Compoziție

  • Zinc (5%): zincul este un micronutrient esențial pentru dezvoltarea și creșterea sănătoasă a plantelor, influențând procesele de creștere, reproducere și metabolism.
  • Acizi humici și fulvici (5%): aceste substanțe organice complexe îmbunătățesc structura solului, stimulează absorbția nutrienților și îmbunătățesc rezistența plantelor la stres.
  • Bor (1,75%): un micronutrient important pentru formarea semințelor și a fructelor, precum și pentru dezvoltarea rădăcinilor și a tulpinilor.
  • Ascophyllum nodosum (1%): extractul din această algă marină contribuie la stimularea creșterii și dezvoltării plantelor, îmbunătățind rezistența acestora la stresul biotic și abiotic.
  • Sulfat de magneziu (5%): magneziul este esențial pentru sinteza clorofilei și pentru activitatea enzimatică, fiind crucial pentru procesele metabolice ale plantelor.

   

  Modalitate de aplicare

  Pentru a utiliza Zea Activ, se recomandă aplicarea unui plic de 200 grame pe 3000 mp, dizolvat în 60-120 litri de apă. Tratamentul se aplică în stadiile cheie de dezvoltare a porumbului, în special la 2-4 frunze și la 4-6 frunze, pentru a sprijini creșterea sănătoasă și dezvoltarea viguroasă a plantelor.

   

  Termen de valabilitate și condiții de păstrare

  Zea Activ are o durată de valabilitate de 60 de luni de la data fabricației și trebuie depozitat în condiții adecvate, la temperaturi cuprinse între 5 și 35 de grade Celsius, ferit de razele directe ale soarelui și de îngheț.

   

  Particularități

  Un aspect distinctiv al Zea Activ este compoziția sa echilibrată, care combină micronutrienții esențiali cu extracte naturale benefice pentru o creștere sănătoasă și o producție maximă de porumb. Prin aplicarea tratamentului în stadiile de dezvoltare cheie, Zea Activ ajută fermierii să obțină recolte bogate și de înaltă calitate.

   

  Suficient pentru 3000 mp

  Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie